موهیتو رستورانی
ن مقدار از مواد لازم برای تهیه موهیتو برای حداکثر 4 نفر است. اگر می خواهید برای تعداد بیشتر موهیتو درست کنید، میزان هر کدام را به دلخواه افزایش دهید.
مواد لازم طرز تهیه موهیتو |
|
یخ | 1 و 1/2 لیوان |
آب | نصف لیوان |
شکر | 2 ق غذاخوری |
لیمو ترش | 3 عدد |
نعنا تازه | 1 مشت |
طرز تهیه موهیتو نعناع
1) زمانی که مواد لازم را تهیه کرده اید، پارچی را آماده کنید و سپس در آن نصف لیوان آب بریزید. همچنین اقدام به اضافه کردن 2 ق غذاخوری شکر کنید. انداختن سه عدد لیمو ترش هم الزامی می باشد.
2) برای خوشبو کرن موهیتو هم از نعناع استفاده کنید. 1 مت نعنای ترجیحا تازه آماده کنید و درون پارچ بریزید. اما قسمت خوب تر ماجرا چگونگی اضافه کردن یخ به موهیتو است.
طرز تهیه موهیتو خانگی
3) اگر قصد دارید موهیتو به شکل یخ در بهشت شود، یخ بیشتری را درون پارچ قرار دهید. اما اگر ذائقه تان این گونه است که موهیتوی شل تر می خواهید، از یخ کمتر استفاده کنید. فقط توصیه می کنیم به هیچ عنوان یخ را حذف نکنید.
همانطور که می دانید، موهیتو را می توان با انواع میوه هم درست کرد. ما طرز درست کردن موهیتو با توت فرنگی را هم برای تا شرح می دهیم. ابتدا مواد لازم را تهیه کنید که عبارت اند از: 3 عدد توت فرنگی حلقه حلقه شده، نعناع یک مشت، لیمو ترش نصف عدد ( آب گرفته )، 1/4 ق غذاخوری عسل، 1/4 چای خوری آب گاز دار یا سودا، 60 میلی لیتر دلستر ساده یا لیمو
طرز تهیه موهیتو توت فرنگی
1) برای تهیه موهیتو توت فرنگی باز هم مانند قبل یک پارچ آماده کنید و موارد: نعناع، دلستر، توت فرنگی و آب لیمو ترش را درون پارچ بریزید. سپس اقدام به اضافه کردن شیرین کننده کنید.
2) اقدام به کوبیدن کنید تا توت فرنگی و نعناع له شوند. سپس یخ را به پارچ بیفزائید و سپس رویش سودا ( یا آب گاز دار) بریزید. در آخر می توانید با یک برگ نعناع و یا یک برش از لبمو موهیتوی توت فرنگی را تزئین کنید.