Top

گوشت گوسفندی فیله 1کیلویی

         گوشت  گوسفندی فیله 1کیلویی                                                             

توضیحات :

2. فیله (Tenderloin)، گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته است، نسبت به گوشت راسته نرم تر و صاف تر است. گوشت فیله برای تهیه کباب برگ بسیار مناسب است. چنجه (تلفظ صحیح آن کنجه) یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است. این غذا بعدها در آسیای صغیر پر طفدار شد و در حال حاضر در سراسر جهان یافت می‌شود. کباب چنجه نیز یکی دیگر از کباب های گوسفندی است که با گوشت فیله گوسفندی آماده می شود.
 
 

طرز تهیه فیله کباب

فیله کباب ، فیله کباب گوسفندی
ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. برای درست کردن فیله کباب گوسفندی خوشمزه با آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.

 مواد لازم

فیله کباب

فیله کباب

فیله گوسفندی 300 گرم

 سس سویا 2 قاشق غذاخوری

 فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون نصف پیمانه

پیاز ساطوری متوسط 2 عدد

فلفل تازه کبابی

 

فیله کباب

دستور پخت

 

ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و گوشت را تکه ای خرد کرده و با مواد مخلوط می نماییم. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته میگذاریم حدود 12 ساعت داخل یخچال گذاشته تا طمع دار شود.

پس از آن فیله کباب را از یخچال بیرون آورده و تمام پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا نموده و به سیخ فلزی میکشیم تا روی منقل کباب نماییم . مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ کشیده و در کنار فیله ها کباب میکنیم.

توجه کنید که حرارت شعله میبایست خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود. سیخها مدام می چرخانیم تا هنگامی که یک طرف آن میپزد طرف دیگر هم همزمان بپزد چون اگر یک طرف آن بپزد بعد بچرخانیم آب گوشت زیاد خارج شده و باعث خشک شدن کباب میشود. کباب را باید آبدار برداریم و داخل نان گذاشته و از سیخ خارج نماییم.

نکات تکمیلی در مورد فیله کباب

فیله کباب جزو انواع کباب میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 ساعت و 0 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فیله کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 

 
 
 
بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب، بستگی به نوع کباب، ذائقه، و قدرت خرید افراد دارد. هر چند لذت خوردن انواع کباب گوسفندی را نمی توان انکار کرد.
زمانی که صحبت از تأمین امگا سه بدن به میان می آید ناخودآگاه ذهن ما به سمت روغن های گیاهی از قبیل روغن آفتابگردان و روغن ذرت، و ماهی کشیده می شود، اما باید بدانید که گوشت گوسفند دارای میزان قابل توجهی امگا سه و پروتئین می باشد. بسیاری از افراد بر این باورند که چون انواع گوشت قرمز، تری‌گلیسیرید و کلسترول بالایی دارد باید آن را از برنامه غذایی‌شان حذف کنند. در صورتی که اگر مصرف گوشت متوقف شود بدن با فقر کلسترول مواجه می‌شود، در نتیجه براساس مکانیسم طبیعی بدن، آنزیم تولید کلسترول در کبد فعال شده و به تولید کلسترول می‌‌پردازد و در صورت کمبود شدید این چربی در خون، احتمال دارد میزان تولید آن حتی از حد لازم نیز بیشتر و به افزایش کلسترول خون منجر شود.
 
گوشت گوسفندی
 

انواع کباب گوسفندی و بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب

 

گوشت گوسفند استخوان‌دار است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو ده به یک است. چون طبع گوشت گوساله و گاو سردتر از طبع گوشت گوسفند است بعضی‌ها تمایل بیشتری به خوردن گوشت گوسفند دارند ولی گوشت گاو ارزان‌تر از گوشت گوسفند است. هر قسمت از عضلات حیوان که فعالیت بیشتری دارد، خوش طعم تر است. ولی هر قسمت که کمتر به حرکت افتاده باشد، نرم تر است. در کل قسمتهای پرحرکت برای آب پز کردن مناسب است و قسمتهای کم حرکت، بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب است.
 
 
 
2. فیله (Tenderloin)، گوشت پشت کمر و پشت جگر سفید و قسمت نرم زیر راسته است، نسبت به گوشت راسته نرم تر و صاف تر است. گوشت فیله برای تهیه کباب برگ بسیار مناسب است. چنجه (تلفظ صحیح آن کنجه) یکی از محبوب‌ترین غذاهای گوشتی است که منشا و خاستگاه آن منطقه خاورمیانه و عمدتاً ایران است. این غذا بعدها در آسیای صغیر پر طفدار شد و در حال حاضر در سراسر جهان یافت می‌شود. کباب چنجه نیز یکی دیگر از کباب های گوسفندی است که با گوشت فیله گوسفندی آماده می شود.
 
کباب چنجه، کباب گوسفندی
 
 
 
 
 

نکات ضروری در مورد گوشت کبابی

  • برای شستن گوشت بهتر است، گوشت خرد شده را قبل از فریز کردن بشویید و اجازه دهید تا آبش گرفته شود، بعد تقسیم کنید و داخل کیسه فریز قرار داده و آن را فریز کنید.
  • بعد از فریز کردن اگر بخواهید یخ آن آب شود و بشویید تمام خونابه گوشت از بین می رود و مواد مغذی گوشت خارج شده و گوشت نیز دیر پز خواهد شد.
  • اگر قرار است گوشت را چرخ کنید، ابتدا آن را بشویید و اجازه دهید آب آن خشک شود بعد چرخ کنید.
  • به هنگام کباب کردن گوشت در فر، اطراف گوشت را با برس روغن بمالید. در این صورت شیره گوشت بیرون نمی آید و بخار نمی شود.
  •  " لطفا روی عکس زیر کلیک کنید در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری داده ودر قرعه کشی جوایز (لوازم اشپزخانه )نظر سنجی شرکت فرمائید   متشکریم  "   
  • 1
  • 1

پرفروش ترین ها

پربازدیدترین ها