Top

قهوه خورها بیان اینجا


  • چگونه از قهوه نگهداری کنیم؟

                                                                           دیجی پروتئین 

     

     

               توضیحات :

     

         

    چگونه از قهوه نگهداری کنیم؟

    چگونه از قهوه نگهداری کنیم؟

    چگونه قهوه را باید نگهداری کنیم؟ چرا مسئله نگهداری قهوه بسیار حائز اهمیت است؟ پاسخ روشن است: قهوه دوستان، عاشق عطر و طعم قهوه تازههستند به همین دلیل سعی می کنند که قهوه خام، دانه رست شده یا قهوه آسیاب شده خود را به گونه ای نگهداری کنند که، تازگی خود را حفظ کند.

    شرایط نگهداری قهوه، چندان پیچیده نیست، کافیست برای نگهداری دانه و پودر قهوه به چند نکته توجه کنید. در شرایط مناسب نگهداری، دانه سبز قهوه زمان بیشتری نسبت به دانه رست شده می تواند نگهداری شود. دانه قهوه رست شده حدود یک ماه و قهوه آسیاب شده در حدود یک هفته عطر و طعم خود را حفظ می کند و رفته رفته با کاهش تجریجی کیفیت همراه است. در پودر و دانه قهوه های بسته بندی شده، پس از باز شدن درب محصول، کاهش تدریجی کیفیت محصول آغاز می شود.

    اما شرایط نگهداری قهوه چیست؟

    آشنایی با شرایط نگهداری قهوهمیزان رطوبت در نگهداری قهوه خیلی مهمه!

    ابتدا درباره شرایط نگهداری قهوه سبز یا قهوه خام صحبت کنیم. رطوبت یکی از موارد بسیار مهم در نگهداری قهوه است. اگر در نگهداری قهوه سبز رطوبت بالا باشد، مزه قهوه تغییر می کند و ممکن است قهوه کپک هم بزند هم چنین شرایط نگهداری خشک، باعث کاهش رطوبتی می شود که در هنگام رست دانه، به آن نیاز است.
    برای نگهداری دانه های خام، دمای ۲۳ درجه و رطوبت حدودا ۶۰% مناسب است در ضمن می توانید دانه های قهوه را در کیسه های پلاستیکی ریخته و کیسه ها را در ظروف دربسته ای که، امکان نفوذ هوا ندارند، قرار دهید.


    ادامه مطلب

  • کاپوچینو و آشنایی با آداب نوشیدن آن

                                                                  دیجی پروتئین

     

              نوضیحات :

     

     

    تهیه کاپوچینو و آشنایی با آداب نوشیدن آن

    تهیه کاپوچینو و آشنایی با آداب نوشیدن آن

    این نوشیدنی ایتالیایی اصیل کاپوچینو cappuccino نام گروهی از کاتولیک هاست. مردم ایتالیا ظاهر این نوشیدنی را مشابه راهبان "کاپوچین" می پندارند و می گویند این نوشیدنی به همین دلیل، کاپوچینو نام گرفته است.

    یک شات اسپرسوکاپوچینو، معجزه ای دیگر از اسپرسو

    ادامه مطلب

  • کن پانا یا اسپرسو با خامه

                                                                دیجی پروتئین

     

              توضیحات :

     

      

    کن پانا یا اسپرسو با خامه

    کن پانا یا اسپرسو با خامه
    خامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

    "با خامه" ترجمه جالب کن پانا "con panna" به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و ... اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می شود.
    به کافه کن پانا در ایالات متحده، "café Vienne" و در فرانسه و انگلیس "café Viennois" می گویند.

    مواد تشکیل دهنده کن پاناWhipped Cream یا خامه زده شده

    موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا:

     


    ادامه مطلب

  • اسپرسو لانگو

                                                                              دیجی پروتئین 

     

             توضیحات :

     

      

    طرز تهیه اسپرسو لانگو

    طرز تهیه اسپرسو لانگو

    رقیق، ملایم اما تلخ، ویژگی های اسپرسو لانگو است اما چرا این نوشیدنی این چنین ویژگی هایی دارد؟ در زبان ایتالیایی لانگو "Lungo" را می توان کشیده و طولانی معنی کرد. برای تهیه اسپرسو لانگو، دوست و یار همیشگی حتما باید حضور داشته باشد، می دانید که چه چیزی را می گوییم! بله اسپرسو! اما این بار کمی بیشتر با اسپرسو کار داریم!

    اسپرسو معمولی، ریسترتو، اسپرسو دوبل و لانگو را می توان در یک گروه  قرار داد. به این گونه که در این چند نوشیدنی  افزودنی نداریم و فقط اسپرسو فعالیت می کند، اما بسته به نحوه گرفتن شات، تفاوت در نوشیدنی ها ایجاد می شود.

    موارد مورد نیاز برای درست کردن اسپرسو لانگو:

    1. دستگاه اسپرسوساز
    2. ۹۰ الی ۱۲۰ میلی لیتر آب
    3. پودر اسپرسو مناسب دستگاه اسپرسوساز ۸ الی ۱۶ گرم

    برای درست کردن لانگو نمی توان از موکاپات استفاده کرد باید دستگاه اسپرسوساز داشته باشید!

    طرز تهیه اسپرسو لانگو:


    ادامه مطلب

  • آمریکانو Americano

                                                              دیجی پروتئین 

     

        توضیحات :

     

         

    طرز تهیه آمریکانو Americano

    طرز تهیه آمریکانو Americano

    غلظت اسپرسوی خود را کاهش دهید تا به آمریکانو "Americano" برسید!!!در این مطلب با طرز تهیه آمریکانو آشنا می شوید، همانطور که در بعضی از مطالب اشاره شد، اسپرسو پایه اصلی بسیاری از نوشیدنی هایی هم چون کاپوچینو، لاته آرت، آمریکانو و ... است که در هرکدام، نوع ترکیب کردن اسپرسو با عناصر دیگری همچون شیر، کف یا فوم شیر، آب داغ و .... نوشیدنی های مختلفی بر پایه اسپرسو ایجاد می کند.

    تاریخچه تشکیل آمریکانو

    نوشیدنی که در ابتدا بین سربازان آمریکایی بعد از جنگ جهانی دوم رایج شد. این گونه که آن ها برای رقیق تر کردن و البته افزایش حجم قهوه شان، آب داغ به آن اضافه می کردند و سپس آن را می نوشیدند.

    موارد مورد نیاز:

    • یک شات یا دبل شات اسپرسو
    • مقداری آب حوش
    • فنجان نسبتا بزرگ

    طرز تهیه قهوه آمریکانو

    قهوه آمریکانو از ترکیب یک شات اسپرسو به همراه آب داغ تهیه می شود. پس ابتدا با موکاپات یا دستگاه اسپرسو ساز یک شات اسپرسو تهیه نمایید.
    در حین تهیه اسپرسو مقداری آب را به نقطه جوش برسانید و پس از تهیه اسپرسو آب را به آن اضافه نمایید.

    دابل شات آمریکانو

    اگر می خواهید دابل شات آمریکانو نوش جان کنید، باید اسپرسو دوبل را با آب داغ ترکیب کنید.


    ادامه مطلب

  • قهوه با موکاپات

                                                              دیجی پروتئین 

     

       توضیحات : 

     

        

    طرز تهیه قهوه با موکاپات

    طرز تهیه قهوه با موکاپات

    اسپرسو در واقع روشی برای تهیه قهوه است که این روش با عبور آب نزدیک به نقطه جوش و تحت فشار از قهوه آسیاب شده، در کمتر از ۲۵ ثانیه انجام می شود

     

    .برای تهیه اسپرسو Espresso می توانید از قوری موکاپات بر روی اجاق گاز در خانه و یا از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید.


    ادامه مطلب

  • دابل ریسترتو

                                                                      دیجی پروتئین 

     

         توضیحات :

    طرز تهیه و آشنایی با دابل ریسترتو

    طرز تهیه و آشنایی با دابل ریسترتو

    با یکی دیگر از فرزندان اسپرسو آشنا شوید! ریسترتو را می توان کوتاه شده یا محدود شده معنی کرد. یک ریسترتو دوبل از ۲ شات ریسترتو تشکیل شده است. دابل ریسترتو "double ristretto" را می توان همان دابل اسپرسو نام گذاشت اما با زمان عصاره گیری کمتر! به این معنی که حجم آب کمتری نسبت به دابل اسپرسو از پودر قهوه می گذرانیم. حجم ریسترتو دوبل حدود ۴۰-۳۰ میلی لیتر است که در مقایسه با اسپرسو دوبل(۶۰- ۵۰ میلی لیتر) از آن کم تر است.

     

           


    ادامه مطلب

  • تهیه قهوه بدون ابزار

                                                              دیجی پروتئین 

     

         توضیحات :

     

         

    قهوه بدون ابزار

    تهیه قهوه بدون ابزار

    اگر فرنچ پرس ندارید هم، می توانید قهوه فرانسه میل کنید. تهیه قهوه فرانسه بدون دستگاه هم امکان پذیر است. این مطلب به طور غیر مستقیم با ابزاری به نام فرنچ پرس در ارتباط است. اول این نکته را عرض کنیم که قهوه فرانسه فقط با ابزاری به نام فرنچ پرس تهیه می شود این یعنی قهوه ای را می توان قهوه فرانسه گفت که با فرنچ پرس درست شود. اگر فرنچ پرس ندارید و می خواهید با ابزاری شبیه به آن، قهوه فرانسه تهیه کنید بهتر است اول با پرس پات یا همان فرنچ پرس و طرز تهیه قهوه فرانسه با آن آشنا شوید.

    تهیه قهوه فرانسه بدون ابزارآشنا که شدید!

    همانطور که مطالعه کردید در فرنچ پرس، آب و قهوه در کنار هم هستند و وقتی که دم آوری قهوه تمام شد پودر قهوه را توسط یک صافی از نوشیدنی نهایی جدا می کنیم. حالا چه می خواهیم بگوییم؟

    تهیه قهوه فرانسه بدون ابزارقهوه فرانسه بدون فرنچ پرس؟!

    اگر در منزل، قوری ای دارید که دارای یک صافی است (صافی آن از نزدیک درب تا کف قوری) می تواند گزینه خوبی برای تهیه قهوه فرانسه بدون ابزار باشد تا اگر فرنچ پرس ندارید از آن استفاده نمایید. اگر قوری تان توری ندارد می توانید از توری های جداگانه شبیه آن نیز استفاده کنید.

    اما موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه فرانسه بدون ابزار:

    1. قوری توری دار
    2. آب ۹۳ درجه، یک فنجان برای هر نفر
    3. یک قاشق غذاخوری پودر قهوه برای هر نفر(البته بستگی به مزاج شما نیز دارد، می توانید دوز مصرفی را کم و زیاد کنید)

    طرز تهیه قهوه فرانسه بدون دستگاه:


    ادامه مطلب

  • قهوه فرانسه بدون دستگاه، روی گاز و با فرنچ پرس

                                                                                  دیجی پروتئین 

     

                  توضیحات :

    قهوه فرنسه، نوعی نوشیدنی ملایم و غلیظ همراه با روغن قهوه است که به دلیل استفاده نکردن از فیلتر کاغذی، روغن قهوه از بین نمی رود. این نوشیدنی را می توان بدون دستگاه، روی گاز و با فرنچ پرس درست کرد. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه قهوه فرانسه به سه روش، بدون دستگاه، روی گاز و با فرنچ پرس آشنا نمائیم.
    قهوه یکی از دانه هایی است که خواص زیادی دارد، امروزه خواص بی نظیر قهوه برای پوست و خواص قهوه در بهبود افسردگی بر کسی پوشیده نیست. دانه قهوه را معمولا پودر می‌کنند و با آن نوشیدنی خوش عطری درست می‌کنند. قهوه فرانسه یک نوشیدنی خوش عطر و طعم است که می‌توان آن را با استفاده از دستگاه فرنچ پرس به راحتی ظرف چند دقیقه در خانه تهیه کرد، ولی بدون دستگاه هم می‌توان قهوه فرانسه را با کیفیت و طعم دلپذیر درست کرد. قهوه فرانسه اصولا باید دارای دو ویژگی باشد:
    • یکی میزان رست و برشتگی قهوه (تیرگی و روشنی رنگ قهوه) است که در مورد قهوه فرانسه باید ملایم باشد؛
    • دیگری درجه آسیاب دانه‌های قهوه است که باید درشت باشد.
    بنابراین برای درست کردن این نوشیدنی، باید قهوه را با عنوان قهوه فرانسه خریداری کنید که میزان رست و برشتگی خاص خود را دارد. از طرفی دانه‌های قهوه باید به اندازه‌ای آسیاب شوند که کمی زبرتر و درشت‌تر از قهوه اسپرسوباشد. از آنجا که نوع دستگاه بر میزان درجه آسیاب دانه‌های قهوه تاثیر می‌گذارد پس دانه‌ها باید متناسب با دستگاه آسیاب شوند. مثلا اگر می‌خواهید با دستگاه فرنچ پرس، قهوه تهیه کنید قهوه‌ای با درجه آسیاب درشت دریافت کنید:

    میزان درشتی پودر قهوه فرانسه با فرنچ پرس
     
    و اگر می‌خواهید قهوه فرانسه را بدون دستگاه درست کنید، میزان درشتی قهوه فرانسه در مقایسه با نمک دریا باید مطابق آنچه در شکل زیر ارائه شده، باشد:

      


    ادامه مطلب

  • روش تهیه قهوه ترک حرفه‌ای و بی نقص

                                                               دیجی پروتئین 

     

        توضیحات :

     

      

     
     
     
     
    قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است.
    : قهوه ترک در واقع به روشی از دم کردن قهوه گفته می شود. برای دم کردن یک فنجان قهوه ترک باید خیلی حساس و با دقت باشید. تمامی کارهایی که انجام می دهید در طعم نهایی قهوه تان تاثیر گذار است.

    مواد لازم:

    • قهوه پودر شده مناسب برای دم کردن قهوه ترک به مقدار لازم
    • قوری مخصوص درست کردن قهوه یا شیرداغ کن
    • شکر در صورت نیاز
    روش تهیه قهوه ترک بی نقص

     


    ادامه مطلب