چگونه از قهوه نگهداری کنیم؟
دانه و پودر قهوه رست شده:
قهوه های رست شده بسیار حساس تر از قهوه های سبز هستند. شرایط نگهداری آن ها باید به گونه ای باشد که دانه یا پودر قهوه را از رطوبت، گرما، نور و جریان هوا دور نگه دارد. دمای مناسب نگهداری ۲۳ درجه سانتی گراد است. در ضمن محیط نگهداری بهتر است خشک و تاریک باشد، البته شرایط اتاق می تواند برای نگهداری مناسب باشد.
چه ظروفی برای نگهداری قهوه مناسب است؟
ظروف شیشه ای، سرامیکی، پلاستیکی شفاف و در آخر ظروف فلزی می توانند به ترتیب گزینه های مناسب برای نگهداری قهوه باشند، البته باکس هایی نیز وجود دارند که می توان توسط یک مکنده هوای داخل آن را به طور کامل تخلیه کرد.
چند نکته پیرامون نگهداری قهوه:
- بدترین چیز برای قهوه می تواند تغییر رطوبت باشد.
- در یخچال و در کنار ادویه جات دیگر، جای مناسبی برای نگهداری قهوه نیست.
- اگر به دنبال یک فنجان قهوه دلنشین هستید، قهوه های تازه می توانند شما را یاری دهند.
- پس از هر بار استفاده از قهوه، هوای داخل کیسه یا پلاستیکی که قهوه را در آن نگهداری می کنید را خالی کنید.
- سعی کنید قهوه مورد نیاز خود را هر هفته به اندازه نیاز، تهیه کنید تا فاصله زمانی کمتری بین رست دانه و آسیاب آن باشد.
- هر چه زمان رست و آسیاب کردن قهوه به زمان دم کردن قهوه نزدیک تر باشد قهوه از عطر و طعم بهتر و تازه تری برخوردار است.
ممنون از زمانی که برای مطالعه این متن صرف کردید. کاربران عزیز سوالات خود را در انتهای مطلب کامنت کنید هم چنین می توانید مطالب را با استفاده از شبکه های اجتماعی در انتهای هر مطلب برای دوستان تان ارسال کنید.
digiprotein.ir