طرز تهیه:
اول مثل همیشه فر رو می ذاریم گرم بشه. بعد توی یه ظرف، زرده و سفیده رو از هم جدا می کنیم. اول میریم سراغ زرده.
نکته 1:هر وقت قرار باشه زرده و سفیده رو جدا بزنیم، اول زرده رو می زنیم. چون پف سفیده زود می خوابه. پس می ذاریمش واسه آخر.
اول زرده رو با شکر می زنیم. حسابی که به خورد هم رفتند، روغن زیتون رو اضافه می کنیم. سپس پوست لیمو و آب انگور رو می ریزیم. آرد رو دو سه مرتبه الک می کنیم و اضافه می کنیم. حالا می ریم سراغ سفیده. توی یه ظرف دیگه، سفیده رو اینقدر می زنیم که از ظرف نریزه. سپس به ظرف اصلی مون اضافه می کنیم. سفیده رو باید در سه مرحله به مواد اضافه کرد. خیلی به آرومی که پفش نخوابه.
حالا موارد رو می ریزیم توی قالب و می ذاریم طبقه وسط فر. بین 35 تا 45 دقیقه می ذاریم حسابی بپزه. تا وقتی که آماده بشه، میریم سراغ درست کردن شهد توت سیاه.
یک استکان شکر می ریزیم روی توت ها و با مقدار خیلی کمی آب، می ذاریم بپزه و شهدش درست بشه. احتیاجی نیست قوام بیاد. همین که احساس کنیم درست شده، کافیه.
کیک که آماده شد، می ذاریم خنک بشه. سپس از توی قالب درش می آریم و برش می زنیم. قشنگر اینه که اول برش بزنیم و توی ظرف بچینیم، بعد روش رو با توت سیاه و ترافل تزئین کنیم.
نکات تکمیلی در مورد کیک ایتالیایی
کیک ایتالیایی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کیک ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
digiprotein.ir