Top

پای نارگیل

مواد لازم جهت تهیه خمیر پای

  • آرد 2 پیمانه
  • کره سرد 100 گرم
  • روغن جامد 2 قاشق غذاخوری ( در صورتیکه روغن جامد در دسترس نبود به جای آن 75 گرم کره اضافه نمایید )
  • شکر 2 قاشق سوپخوری
  • آب سرد 2 قاشق سوپ خوری
کیک پای نارگیلپای نارگیل
پای نارگیل

طرز تهیه پای نارگیل

تمام مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید ( آب را در مرحله آخر به خمیر اضافه نمایید و همینطور خمیر را با نوک انگشت ورز دهید )

سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده و بعد در قالب مخصوص پای که چرب کرده اید پهن می کنیم

با چنگال چند سوراخ کف آن ایجاد کرده سپس یک ورق کاغذ روغنی روی آن انداخته مقداری حبوبات روی آن می ریزیم

و به مدت 15 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار داده

و بعد کاغذ محتوای حبوبات را برداشتهو درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد تغییر داده

و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و بگذارید کاملا خنک شود .

برای تهیه مواد داخل پای شیر ، آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با هم روی حرارت قرار دهید

و مرتب هم بزنید تابه غلظت برسد سپس خامه و کره و وانیل را اضافه نمایید

و مجددا روی حرارت قرار دهید و سپس وقتی به غلظت کافی رسید

از روی حرارت برداشتهو پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و بعد بگذارید خنک شود

و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید )

طرز تهیه خمیر پای

نکات تکمیلی در مورد پای نارگیل

پای نارگیل جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
پای نارگیل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

 

digiprotin.ir