ناپلئونی
برای پخت شیرینی ناپلئونی ابتدا روی سطح کار را به دقت آرد پاشی کنید سپس خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و خمیر را به شکل مربع های 10*10 برش بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی ناپلئونی ته قالب فر کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیرهای برش زده شده را درون سینی فر بچیند.
سینی را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده است به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید تا روی سطح خمیرها طلایی و برشته شود. بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون فر خارج کنید.
هر کدام از خمیرها را به کمک چاقو از وسط به دو قسمت مساوی برش بزنید.
سپس قسمت خشک روی سطح خمیرها را با کمک نوک یک چاقوی تیز بتراشید و قسمت های تراشیده شده خمیر را درون کاسه ای مناسب بریزید.
در مرحله بعدی دستور پخت شیرینی ناپلئونی خامه و پودر قند را درون ظرف مناسبی بریزید و مخلوط خامه و پودر قند را هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.
سفیده و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.
سفیده های تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک چنگال و یا همزن سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به رنگ سفید در آید.
سپس سفیده زده شده را با خامه مخلوط کنید.
لایه ای از خمیر را روی سطح کار قرار دهید سپس روی لایه خمیر مقداری از مخلوط خامه بریزید و لایه بعدی را روی خامه قرار دهید در صورت تمایل می توانید روی خامه که در قسمت میانی قرار گرفته است مقداری از خرده های خمیر که تراشیده اید بریزید. لایه دوم را روی لایه اول شیرینی قرار دهید سپس مخلوط خامه را روی سطح لایه دوم بریزید می توانید برای خوشمزه تر شدن شیرینی روی خامه مقداری از خمیر تراشیده شده بریزید و به همین ترتیب هر تعداد لایه از خمیر را که می خواهید روی هم قرار دهید. بعد از قرار دادن تعداد لایه های دلخواه از خمیر روی هم برای آخرین لایه باقی مانده خامه را روی سطح شیرینی بریزید و با کمک خرده های برشته و تراشیده شده خمیر روی سطح خامه را بپوشانید و در پایان نیز مقداری پودر قند روی شیرینی بریزید و در صورت تمایل شیرینی را با پودر پسته تزیین کنید سپس شیرینی های آماده شده را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سرد شوند.
فوت و فن های طلایی در تهیه شیرینی ناپلئونی
- برای دستور پخت شیرینی ناپلئونی می توانید از خمیر هزارلا و یا خمیر یوفکا آماده استفاده کنید همچنین می توانید این خمیرها را در منزل نیز تهیه کنید.
- توجه داشته باشید که برای پخته شدن خمیر درجه حرارت فر نباید بیشتر از 180 درجه سانتی گراد باشد تا همه لایه های داخلی خمیر هزارلا به خوبی پخته شود.
- استفاده از خرده های برشته خمیر در میان لایه ها باعث می شود تا شیرینی ناپلئونی انسجام بهتری داشته باشد.
- می توانید در هنگام برش زدن خمیر اندازه مربع های برش زده را کمتر و یا بیشتر کنید.
- در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی می توانید اضافه خمیر را به همراه برش های خمیر درون فر قرار دهید سپس اضافه های خمیر برشته شده را خرد کنید و از آن ها برای تزیین شیرینی و یا قرار دادن در وسط لایه های شیرینی قرار دهید.
- در بین لایه های شیرینی ها بهتر است از پودر قند کمتری استفاده کنید تا شیرینی طعم مطبوع و دلپذیری پیدا کند.
- از شیرینی ناپلئونی می توانید به عنوان دسر نیز استفاده کنید.
در این مطلب با دستور تهیه شیرینی ناپلئونی به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار خانواده خود سپری کنید. دیجی پروتئین