Top

تارت انبه

مواد لازم برای داخل تارت انبه

 
   کرم پاتی سیر:300 گرم
   کمپوت انبه:دو قوطی
 
طرز تهیه تارت انبه
 
 

طرز تهیه تارت انبه

 
تمام مواد تارت را داخل کاسه ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می زنیم تا خمیر شوند. این کار را می توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را 15 دقیقه در نایلون کنار می گذاریم تا استراحت کند. 
 
حالا خمیر را به قطر 4 میلی متر در ظرف یا قالب مخصوص تارت پهن می کنیم و روی آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم و روی کاغذ را لوبیا قرمز می ریزیم سپس قالب را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم، قرار داده و می پزیم. کمپوت ها را داخل صافی می ریزیم تا شهد آنها برود. پس از خنک شدن تارت، مقداری از کرم را برای تزئین کنار می گذاریم.
 
نصف انبه ها را با کرم مخلوط کرده و روی آن می ریزیم و بقیه را ورقه ورقه بریده و به شکل گل روی تارت می چینیم و اطراف آنها را با کرم پاتی سیر که در قیف ریخته ایم، فرم می دهیم. من برای این کار از ماسوره شماره 123 استفاده کرده ام. 
 
تارت انبه

نکات تکمیلی در مورد تارت انبه

تارت انبه جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
تارت انبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

 

دیجی پروتئین