Top

کیک یخچالی

 

  1. اول شیر و شکر و آرد و پودر کاکائو و پودر کاسترد رو کاملا هم میزنیم تا گلوله های پودر کاکائو حل بشه

     
     
     
     
     
  2. بعد روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا کاملا غلیظ بشه غلظتش به اندازه فرنی خوبه

     
     
     
     
     
  3. نکته :نباید دست از هم زدن برداریم چون باعث میشه موادمون گلوله بشه

     
     
     
     
     
  4. بیسکویت پتی بور را در گلاب میزنیم و در ظرف مورد نظر صف میدهیم و از موادمون داغ داغ روی بیسکویت میریزیم میتونید یه در میون بیسکویتها رو کاکائویی و ساده بذارید

     
     
     
     
     
  5. تا آخرهمین کار رو ادامه میدیم تا لایه اخر مواد باشه و روی مواد رو به دلخواه تزیین میکنید

     

                                                                              digiprotein.ir