Top

کاپ کیک بادام

طرز تهیه :

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید .آرد را با نمک و بیکینگ پودر ذکر شده در خط اول مخلوط کرده سپس الک کنید .آرد مخلوط شده ،بادام خرد شده ، بیکینگ پودر و پودر قند را در کاسه ای ریخته مخلوط کنید .
تخم مرغ ، اسانس بادام و ماست را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود .سپس مایه را به مواد خشک اضافه کرده کمی هم بزنید ،کره ذوب شده را اضافه کرده و به هم زدن را ادامه دهید تا مایه یک دست شود .سپس مایه را در قالب های کاپ کیک که کاغذ مخصوص گذاشته اید تا۳/۲ ارتفاع کاپ کیک ها را پر کرده و به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه و ای تا زمانی که خلال دندان در کیک فرو میکیند از مایه کیک به آن نچسبد.

 

                                                                                                                                 digiprotein.ir