ژله هندوانه ای ۳ بعدی
طرز تهیه:
۱. همونطور که قبلا گفتیم چون ژله مون ۳ لایه ست پس به ۳کاسه در ۳سایز مختلف نیاز داریم.حالا تقریبا یک سانت از کف کاسه بزرگ رو ژله سبز میریزیم و میذاریم تو یخچال تا یکمقدار خودشو بگیره.
۲. وقتی ژله نیم بند شد ، بعد کاسه سایز متوسط رو پر از یخ یا آب سرد میکنیم و میذاریم وسط کاسه بزرگ و باز ژله سبز رنگ میریزیم تا جایی که به لبه کاسه متوسط برسه و دوباره میذاریم تو یخچال تا ببنده. دقت کنید که ژله نباید خیلی سفت بشه …یعنی همین که بست ولی نرم بود مرحله بعد رو انجام بدین وگرنه در آخر کار طبقات ژله تون از هم جدا میشن…
تذکر: مواظب باشید که ژله سبز داخل کاسه دوم نره و کاسه دوم دقیقا” وسط قرار بگیره. وگرنه ژله تون مثل من کج از آب در میاد…
در این فاصله ژله سفید یا شیری مون رو تهیه میکنیم و میگذاریم تا سرد بشه. وگرنه ژله سبز رو ذوب میکنه.
_________________________________________
طرز تهیه ژله سفید یا شیری :
شیر و شکر رو با هم مخلوط و میذاریم روی حرارت تا بجوشه بعد از روی حرارت برمیداریم تا ولرم بشه حالا وانیل+خامه+ژلاتین شفاف شده رو اضافه و خوب با هم مخلوط میکنیم.
نکته: میتونید از ژله آلوئه ورا و بستنی هم برای تهیه ژله سفید استفاده کنید. بستگی به خودتون داره…. در این صورت ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید .
________________________________________
بعد از اینکه ژله سبزمون کامل بست ، میاریم بیرون یخ داخل کاسه روخالی میکنیم و یکمقدار آب گرم میریزیم وکاسه وسط رو میکشیم بیرون تا بتونیم ژله سفید رنگمون رو بریزیم.
حالا باز حدودیکسانت ژله سفید میریزیم و میزاریم ببنده.بعد از اینکه خودشو گرفت میاریم بیرون و کاسه سایز کوچیک رو میذاریم و دورش رو با ژله سفید پر میکنیم بازدر یخچال میذاریم تا ببنده.
و بعد میاریم بیرون از یخچال و به روشی که کاسه سوم رو هم مثل روش قبل از ژله سفید جدا میکنیم ، ژله قرمز رو که قبلا آماده کردیم و میریزیم داخل ژله و میذاریم نیم بند بشه…
وقتی نیم بند شد از یخچال در میاریم و شکلات چیپسی ها رو اضافه میکنیم و میذاریم کاملا ببنده…
حالا داخل بزرگترین کاسه به ترتیب از بیرون به داخل ژله سبز، سفید و قرمز داریم.
حالا میتونین کاسه رو بذارین توی آبگرم و ژله رو تو بشقاب خیس برگردونین در اخر کار هم با قلمو و رنگ خوراکی سبز پر رنگ روی پوست رو راه های سبز انداختم …
تذکرات مهم:
اول- ژله هاتون اگه کاملا ببنده لایه بعدی ممکنه بعداً ازش جدا بشه، پس زمانیکه ژله بسته شده ولی حالت نرم داره باید لایه بعدی اضافه بشه.
دوم- ژله هر چی با آب کمتر درست بشه بهتره، چون هم قشنگتر برش میخوره و هم شکل خودش رو بهتر حفظ میکنه.
سوم- کف کاسه ی بزرگتون هرچی سطحش بیشتر باشه ژله رو که برمیگردونین تو ظرف دیگه بهتر تعادل خودش رو حفظ میکنه
چهارم _ میتونید با یه دستمال اغشته با روغن سطح ظرف رو چرب کنین تا راحت از ژله جدا بشه
digiprotein.ir