موس کدو حلوایی
طرز تهیه موس کدو حلوایی:
مرحله اول:
در شیرجوش کوچکی، پودر ژلاتین را با 1 پیمانه شیر مخلوط کنید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. مرتب هم بزنید تا زمانی که بخار شروع کند به بلند شدن از مخلوط. بلافاصله آن را از روی شعله بردارید و 15 دقیقه بگذارید خنک شود (اجازه ندهید بجوشد).
مرحله دوم:
شکر، ماست، پوره کدو حلوایی، دارچین، زنجبیل و جوز هندی را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. سپس خامه قنادی فرم گرفته را هم اضافه کنید و فقط در حدی هم بزنید که مخلوط شود. دیواره های ظرف را پاک کنید و همه مواد را در وسط جمع نمایید.
مرحله سوم:
همین طور که همزن روی سرعت پایین روشن است، مخلوط شیر گرم را اضافه کنید. وقتی مواد با هم مخلوط و یکدست شدند آنها را در ظرف های دسر مورد نظرتان بریزید و حداقل 4 ساعت یا از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا موس کدو حلوایی بسته شود.
مرحله چهارم:
وقتی موس کدو حلوایی خنک و بسته شد، روی آن را با مقداری خامه قنادی فرم گرفته (یا اسپری خامه وانیلی) و قدری دارچین تزیین و سرو کنید.
نکته ها:
1- اگر دوست دارید خامه روی دسر را نیز خودتان تهیه کنید، 1 پیمانه خامه صبحانه را با دو قاشق غذاخوری پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. در آخر نسف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید و با خامه مخلوط نمایید.
2- خامه را با قیف یا با قاشق روی موس بریزید.
- برای: 16 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: دسر
- دسته بندی دستور آشپزی : دسر
- مواد لازم : پوره کدو حلوایی, خامه, دارچین, زنجبیل, ژلاتین, شکر, شیر
digiprotein.ir