طرز تهیه حلوای شیرازی
آرد برنج را کمی بو داده رنگ آرد نباید برگردد می گذاریم سرد شود.
2پیمانه آب و 2 پیمانه شکر و زعفران را داخل ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز گذاشته تا جوش بیاید.
آرد برنج را داخل یک پیمانه گلاب ریخته و حل می کنیم.
آب شکر و زعفران که جوش آمد شعله را کم می کنیم و آرد برنج حل شده را کم کم داخل آب و شکر ریخته
و به صورت مرتب هم می زنیم تا آرد جذب آب و شکر شود
روغن داخل حلوا ریخته و هم می زنیم تا روغن جذب حلوا شود
و در ظرف مناسب ریخته با قاشق مدل می دهیم و خلال پسته و بادام را روی آن تزئین می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد حلوای شیرازی
حلوای شیرازی جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
حلوای شیرازی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
دیجی پروتئین