Top

هندوانه دارچینی مخصوص شب یلدا

مواد اولیه:

  • آب هندوانه ۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر ۳/۴ لیوان
  • چوب دارچین (کوچک) ۱ عدد
  • اسانس وانیل چند قطره
  • پودر پسته مقداری برای تزیین دسر

 

طرز تهیه:

برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود

سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛

پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ،

شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود

سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو دسر را با آب مرطوب کنید

سپس داخل لیوان ها را با دسر پر کنید و حداقل به مدت ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و سفت شود

سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین و سرو کنید.

 

 

                                                                                                                           digiprotein.ir