Top

کوسادیلا با پنیر چدار

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ترتیلا (نان ذرت مکزیکی)
  • ۱ فنجان پنیر چدار رنده شده
  • سس سالسا
  • خامه ترش

 

طرز تهیه کوسادیلا

۱- یک ظرف به اندازه نان ترتیلا، برای سرخ کردن بردارید (تابه های دندانه دار برای خوش فرم شدن آن مناسب تر است.). نصف قاشق غذاخوری کره را در ظرف آب کنید.

۲- یک سمت نان ترتیلا را سرخ و سپس کنار بگذارید.

۳- نیمه دیگر کره را در ظرف بریزید و ترتیلای دیگر را سرخ کنید.

۴- پنیر را روی ترتیلا بریزید و ترتیلای دیگر را روی آن بگذارید. با انگشتان خود فشار دهید تا پنیر ذوب شود.

۵- کوسادیلا ها را به شکل مثلث ببرید.

۶- سس سالسا و/یا خامه ترش را به آن اضافه کنید.

۷- این غذا را به صورت گرم سرو کنید.

 

دیجی پروتئین