کوسادیلا با پنیر چدار
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- ترتیلا (نان ذرت مکزیکی)
- ۱ فنجان پنیر چدار رنده شده
- سس سالسا
- خامه ترش
طرز تهیه کوسادیلا
۱- یک ظرف به اندازه نان ترتیلا، برای سرخ کردن بردارید (تابه های دندانه دار برای خوش فرم شدن آن مناسب تر است.). نصف قاشق غذاخوری کره را در ظرف آب کنید.
۲- یک سمت نان ترتیلا را سرخ و سپس کنار بگذارید.
۳- نیمه دیگر کره را در ظرف بریزید و ترتیلای دیگر را سرخ کنید.
۴- پنیر را روی ترتیلا بریزید و ترتیلای دیگر را روی آن بگذارید. با انگشتان خود فشار دهید تا پنیر ذوب شود.
۵- کوسادیلا ها را به شکل مثلث ببرید.
۶- سس سالسا و/یا خامه ترش را به آن اضافه کنید.
۷- این غذا را به صورت گرم سرو کنید.
دیجی پروتئین