طرز تهیه: ماکارونی فرمی (آرنجی) را طبق دستور روی بسته حدود 10 الی 15 دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس ماکارونی را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
پنیر چدار را رنده درشت کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را در آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کنید و با کره تفت دهید تا رنگ آرد کرمی شود. یک فنجان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا مایه غلیظ شود. پنیر رنده شده را کم کم اضافه کنید. به این صورت که هربار با دست کمی پنیر بریزید و هم بزنید.
مایه را هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود و مایه نرم و یکدست شود. ماکارونی پخته شده را به مایه پنیری اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
ماکارونی و پنیر را در یک ظرف دردار بریزید و ظرف را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. کف یک سینی کاغذ روغنی بیندازید یا با کمی روغن آن را چرب کنید. به اندازه گردو از ماکارونی و پنیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید. توپک های ماکارونی و پنیر را در سینی بچینید و سینی را حداقل 1 ساعت در فریزر قرار دهید( اگر توپک ها یک شب در فریزر بمانند بهتر است).
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و 1/4 شیر را به آن اضافه کنید. مایه تخم مرغی را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. پودر سوخاری را در ظرف مناسبی بریزید. توپک ماکارونی و پنیر را به ترتیب در مایه تخم مرغی قرار دهید و بعد در پودر سوخاری بغلطانید تا همه جایتوپک به آرد سوخاری آغشته شود.
ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار لازم روغن داخل آن بریزید. زمانیکه روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بیندازید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا برشته و طلایی شود.
توپک های سرخ شده را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش جذب شود. سپس توپک های ماکارونی و پنیر سوخاری را در ظرف بچینید و همراه با سس دلخواه بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.
digiprotein.ir