همبرگر مخصوص
همبرگر یکی از انواع فست فود است یعنی فوری آماده میشود البته در صورتی است که همبرگر را از بیرون خریده باشید. اما یک راه بهتر هم وجود دارد. میتوانید خودتان در منزل همبرگر را تهیه کنید و به این ترتیب از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. در ضمن همبرگر خانگی خیلی هم خوشمزه تر است.
در ادامه طرز تهیه همبرگر مخصوص خانگی را به صورت مرحله به مرحله با عکس خواهید دید. میتوانید این همبرگر را بلافاصله سرخ کنید. یک ورقه پنیر، کمی کاهو، گوجه، خیارشور و حلقه های پیاز روی آن بگذارید و نوش جان کنید. البته امکان نگهداری ازهمبرگر در فریزر برای استفاده دیرتر هم هست.
طرز تهیه همبرگر مخصوص
مرحله اول:
ابتدا گوشت را خوب پهن کنید. سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
مرحله دوم:
گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند ، بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
مرحله سوم:
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال قابل شکل دادن دارد پس آرد شما کافی بوده است. اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود. گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل کوفته در آورید.
دیجی پروتئین