فلافل
مراحل تهیه فلافل لبنانی
فلافل با نخود خامی که کاملا خیس خورده باشه تهیه میشه و احتیاجی به پختن نخود ها نیست. پس از یک روز قبل نخودها رو خیس کرده و چند بار هم آبشون رو عوض میکنیم تا نفخشون بره و آب رو به خودشون بکشن و کمی نرم بشن. بعد از یک روز هم نخود هارو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشون کاملا بره.
حالا پیاز، سیر و پیازچه رو داخل غذاساز میریزیم تا کاملا خورد بشن و بعد از داخل غذا ساز درشون میاریم و آب اضافیشون رو میگیریم.
بعد جعفری و نخود هارو داخل غذاساز ریخته کاملا خوردشون میکنیم تا کاملا ریز شده و منسجم بشن.
حالا نخود و جعفری پودر شده و مخلوط پیاز، پیازچه و سیر رو با هم داخل یه کاسه میریزیم و زبره سیاه، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و یک قاشق از آرد نخود چی رو اضافه کرده و مواد رو با قاشق هم میزنیم تا مخلوط و یکدست بشن.
مقدار زیره و فلفل به ذائقه خودتون بستگی داره.
حالا یکباز دیگه مجددا مواد رو داخل غذاساز میریزیم تا کاملا منسجم بشن و حالت خمیری پیدا کنن.
دوباره مواد رو داخل کاسه برمیگردونم و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و با قاشق مواد رو هم میزنیم.
بعد از همزدن در صورتی که مایه فلافل شل بود میتونیم یکم دیگه آرد نخود چی بهش اضافه کنیم.
حالا مایه فلافل رو با دست به شکل گلوله های گرد درمیاریم و روی کاغذ روغنی گذاشته و برای نیم ساعت داخل فریزر میذاریمشون تا موقع سرخ شدن وا نرن.
بعد از نیم ساعت فلافل هارو داخل روغن داغ میریزیم و با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر طلایی شدن خوب بپزن.
بهتره مقدار روغن زیاد باشه تا فلافل ها توش شناور شده و یکدست طلایی بشن. بعد از سرخ شدن اونها رو روی دستمال میذاریم تا روغن اضافیشون بره
حالا فلافل های خوشمزه ما حاضرن و میتونیم سروشون کنیم …. نوش جان
دیجی پرتئین