طرز تهیه کباب ترکی ( دنر کباب)
دیجی پروتئین :
مواد لازم کباب ترکی | |
مغز ران گوساله | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
روغن مایع | ۵ قاشق غذاخوری |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
آویشن | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور پخت و طرز تهیه
ما در این دستور از گوشت قرمز استفاده کرده ایم ، در صورت منع مصرف گوشت قرمز می توانید از سینه مرغ استفاده کنید. گوشت را می شوییم ، سپس اطرافش را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا نیمه منجمد شود.
سپس از فریزر خارج می کنیم و به اندازه کف دست به صورت ورقه ورقه برش می زنیم. باید ورقه های گوشت نازک باشند تا مغز پخت شوند. برای طعم دار کردن گوشت ۱ عدد پیاز را رنده می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم.
پس از اینکار سیرها را له می کنیم و به همراه آویشن ، روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به کاسه مواد اضافه می کنیم. پس از مخلوط کردن گوشت با مواد ، روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود.
پس از طعم دار شدن گوشت ، یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می ریزیم. گوشت را در کره تفت می دهیم تا به روغن بیفتد. پس از اینکه گوشت تقریبا پخت ، قارچ ، پیاز و فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم و به گوشت اضافه می کنیم.
مواد را خوب تفت می دهیم تا کاملا بپزند ، حدود ۵ دقیقه تفت دادن مواد کافی است. در پایان کباب ترکی و مخلفات آنرا را در نان ساندویچی ( همبرگر ) قرار می دهیم و به همراه خیار شور ، گوجه فرنگی وسیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.