Top

دو روش عالی برای پخت پیتزا پپرونی در منزل

 

روش اول

مواد لازم

  • خمیر پیتزا : به مقدار لازم
  • پپرونی : یک پیمانه
  • سس کچاپ : نصف پیمانه
  • پنیر چدار و موزارلا : 1.5 پیمانه
  • روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پپرونی

دستور پخت

در طرز تهیه پپرونی ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس خمیر را مطابق با دستور طرز تهیه خمیر پیتزا آماده کنید و خمیر پیتزا را به ضخامت نیم سانت و به طول 30 سانت و عرض 25 سانت به کمک وردنه درون یک سینی که از قبل چرب کرده اید باز کنید و هشت برش متقارن در دو طرف خمیر پیتزا به کمک چاقو و پیتزابر ایجاد کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا پپرونی وسط خمیر پیتزا را به سس آغشته کنید سپس پنیر پیتزا را روی سطح خمیر پیتزا بریزید و پپرونی ورقه ورقه شده را روی پنیر پیتزا قرار دهید و روی پپرونی پنیر پیتزا بریزید.

دستور تهیه پپرونی

لبه های خمیر را به شکل ضربدری روی یکدیگر قرار دهید.

مراحل تهیه پیتزا پپرونی

روی خمیر را با پنیر پیتزا و پپرونی بپوشانید و پیتزا پپرونی را در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا پیتزا پپرونی به خوبی پخته شود و در نهایت گریل فر را روشن کنید تا روی سطح پیتزا پپرونی طلایی رنگ شود سپس پیتزای پخته شده را در اندازه دلخواه برش بزنید و در کنار سبزیجات و سالاد این پیتزای خوشمزه را میل کنید.

روش تهیه پیتزا پپرونی

روش دوم

مواد لازم

  • آب ولرم : 100 میلی لیتر
  • خمیرمایه : 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 قاشق چایخوری
  • شکر : 1 قاشق چایخوری
  • آرد : به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • سیر : 7 تا 10 حبه
  • نصف فلفل دلمه ای
  • قارچ : 7 عدد
  • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقداره لازم

مواد لازم برای پخت پپرونی :

  • پپرونی : 150 گرم
  • ذرت فریزری شده : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  • نصف فلفل دلمه ای
  • پیاز کوچک : 1 عدد
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • قارچ                                 

                                                                                                               digiprotein.ir