Top

مهارتهای اولیه در آشپزخانه

تخم مرغ

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

برای برداشتن پوست‌هاي ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوسته‌ي آن استفاده کنید.

 

کباب کردن برگر

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

برای این کـه یک همبرگر آبدار و خوشمزه داشته باشید، هنگام کباب کردن گوشت، روی آن یک قالب یخ بگذارید.

 

خرد کردن مرغ

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

برای پوست کندن و خرد کردن مرغ بجای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.

 

پخت بوقلمون

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، میتوانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ بـه آن اضافه کنید.

 

خنک کردن نوشیدنی ها

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

برای این کـه نوشیدنی شـما سریع‌تر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آنرا درون یخچال بگذارید.

 

تازه نگه داشتن کوکی

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی اسـت یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می گیرد و برای زمان طولانی‌تری تازه می ماند.

 


 

در ادامه همین بحث 5 وسیله بسیار خطرناک در آشپرخانه که باید مراقب شان باشید

 

تقریباً همه ی می‌دانیم کـه عده اي از وسایلی کـه در خانه، محل کار یا اتومبیل استفاده می کنیم، بهترین بستر برای انواع باکتریها و زمینه‌ ساز برخی بیماری ها هستند. اما شاید کمتر بـه فضایی مثل آشپزخانه فکر کنیم زیرا اینبخش از خانه محل نگه‌داری مواد خوراکی اسـت و بیشتر از دیگر اتاق ها تمیز شده و وسایلش مورد شست‌وشو قرار می گیرد.

 

تخته گوشت‌ خورد کنی

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

همیشه از دو تخته جداگانه برای خرد کردن گوشت و سبزیجات استفاده کنید. گوشت خام حاوی باکتری هاي متعددی اسـت کـه میتوانند زمینه‌ساز بروز انواع بیماری ها باشند. بخش هاي ضربه خورده یا پاره شده گوشت را نیز دور بیندازید زیرا محل اجتماع انواع میکروب هاست.

 

چرخ گوشت

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

چرخ گوشت یکی از خطرناک ترین وسایل داخل آشپزخانه بشمار میرود. هنگام چرخ کردن گوشت مراقب انگشتان دست خود باشید زیرا درصورت گیر کردن در حفره این دستگاه، ممکن اسـت انگشتان خودرا از دست بدهید.

 

چاقوها

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

چاقوها همیشه باید تیز باشند در غیر این صورت بریدن مواد خوراکی، میوه ها یا سبزیجات با آنها سخت خواهد بود. ممکن اسـت در نتیجه فشار زیادی کـه برای برش بـه دسته چاقو وارد می کنید، بـه دست و انگشتان خود آسيب بزنید.

 

اجاق گاز

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

همیشه پیش از ترک خانه، شیرهای اجاق گاز را چک کنید کـه خدایی نکرده باز نمانده باشند. با این کـه بیشتر اجاق هاي امروز دارای ترموکوپل «بندآور» هستند، اما برای احتیاط بیشتر و پیش گیری از آتش سوزی حتماً اینکار را انجام دهید.

 

اسکاچ و سیم ظرفشویی

بهترین بستر برای رشد انواع میکروب و باکتری، اسکاچ هاي آشپزخانه هستند زیرا دایما با انواع آلودگی ها در تماسند. برای زدودن باکتری از اسکاچ، بهتر اسـت:

دانستنی های کاربردی درباره آشپزی و وسایل آشپزخانه + عکس

آنرا خیس درون مایکروفر بگذارید یا اسکاچ را چند دقیقه درون محلول رقیق شده سفیدکننده «وایتکس» قرار دهید. حتی می‌تواند آنرا درون اتومبیل ظرفشویی گذاشته و با داغ ترین درجه آب و فشار زیاد بشویید.

                                                                                     

 

                                                                                              digiprotein.ir