مهارتهای اولیه در آشپزخانه
تخم مرغ
برای برداشتن پوستهاي ریخته شده در تخم مرغ شکسته، از پوستهي آن استفاده کنید.
کباب کردن برگر
برای این کـه یک همبرگر آبدار و خوشمزه داشته باشید، هنگام کباب کردن گوشت، روی آن یک قالب یخ بگذارید.
خرد کردن مرغ
برای پوست کندن و خرد کردن مرغ بجای چاقو از قیچی آشپزخانه استفاده کنید.
پخت بوقلمون
اگر بوقلمون بیش از حد پخته شد، میتوانید برای حفظ تازگی و آبدار بودن گوشت آن کمی آب مرغ بـه آن اضافه کنید.
خنک کردن نوشیدنی ها
برای این کـه نوشیدنی شـما سریعتر از حالت عادی خنک شود، یک دستمال کاغذی خیس دور قوطی/بطری بپیچید و سپس آنرا درون یخچال بگذارید.
تازه نگه داشتن کوکی
برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی اسـت یک برش سیب تازه درون ظرف آن قرار دهید. کوکی رطوبت سیب را می گیرد و برای زمان طولانیتری تازه می ماند.
در ادامه همین بحث 5 وسیله بسیار خطرناک در آشپرخانه که باید مراقب شان باشید
تقریباً همه ی میدانیم کـه عده اي از وسایلی کـه در خانه، محل کار یا اتومبیل استفاده می کنیم، بهترین بستر برای انواع باکتریها و زمینه ساز برخی بیماری ها هستند. اما شاید کمتر بـه فضایی مثل آشپزخانه فکر کنیم زیرا اینبخش از خانه محل نگهداری مواد خوراکی اسـت و بیشتر از دیگر اتاق ها تمیز شده و وسایلش مورد شستوشو قرار می گیرد.
تخته گوشت خورد کنی
همیشه از دو تخته جداگانه برای خرد کردن گوشت و سبزیجات استفاده کنید. گوشت خام حاوی باکتری هاي متعددی اسـت کـه میتوانند زمینهساز بروز انواع بیماری ها باشند. بخش هاي ضربه خورده یا پاره شده گوشت را نیز دور بیندازید زیرا محل اجتماع انواع میکروب هاست.
چرخ گوشت
چرخ گوشت یکی از خطرناک ترین وسایل داخل آشپزخانه بشمار میرود. هنگام چرخ کردن گوشت مراقب انگشتان دست خود باشید زیرا درصورت گیر کردن در حفره این دستگاه، ممکن اسـت انگشتان خودرا از دست بدهید.
چاقوها
چاقوها همیشه باید تیز باشند در غیر این صورت بریدن مواد خوراکی، میوه ها یا سبزیجات با آنها سخت خواهد بود. ممکن اسـت در نتیجه فشار زیادی کـه برای برش بـه دسته چاقو وارد می کنید، بـه دست و انگشتان خود آسيب بزنید.
اجاق گاز
همیشه پیش از ترک خانه، شیرهای اجاق گاز را چک کنید کـه خدایی نکرده باز نمانده باشند. با این کـه بیشتر اجاق هاي امروز دارای ترموکوپل «بندآور» هستند، اما برای احتیاط بیشتر و پیش گیری از آتش سوزی حتماً اینکار را انجام دهید.
اسکاچ و سیم ظرفشویی
بهترین بستر برای رشد انواع میکروب و باکتری، اسکاچ هاي آشپزخانه هستند زیرا دایما با انواع آلودگی ها در تماسند. برای زدودن باکتری از اسکاچ، بهتر اسـت:
آنرا خیس درون مایکروفر بگذارید یا اسکاچ را چند دقیقه درون محلول رقیق شده سفیدکننده «وایتکس» قرار دهید. حتی میتواند آنرا درون اتومبیل ظرفشویی گذاشته و با داغ ترین درجه آب و فشار زیاد بشویید.
digiprotein.ir