Top

کوفته با سس گوجه فرنگی وپوره بادمجان

کوفته با سس گوجه فرنگی
 

طرز تهیه کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان

پیاز و سیر را پوست کنده رنده کنید و با جعفری خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . سپس نمک و فلفل را افزوده ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند خمیرحاصل را به صورت کوفته درآورده و درون آرد بغلتانید و برای مدتی درون یخچال بگذارید . کوفته ها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیاید سپس درون قابلمه ای بچینید و سس گوجه آماده شده و پوره بادمجان را به آن افزوده بگذارید 15 – 10 دقیقه بپزد تا جا بیفتد .
طرز تهیه سس
پیاز و سیر را رنده کرده درون روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود گوجه ها را پوست کنده تخم های آن را بگیرید و سپس خوب ریز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید تا گوجه ها نیز تفت بگیرند.نمک و فلفل و شکر و سرکه را افزوده خوب هم بزنید تا شکل سس به خود بگیرد . (20-15 دقیقه طول می کشد )
طرز تهیه پوره
بادمجان ها را با پوست روی شعله بگیرید تا پخته و نرم شود و سپس پوسته ها را گرفته و آن را له کنید و کنار بگذارید . کره را درون ماهی تابه آب کنید ، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید بعد شیر را آرام آرام به آرد تفت داده شده اضافه کنید و آنگاه پنیر پیتزای رنده را افزوده صبر کنید تا پنیر از هم باز شود . نمک و ادویه را به بادمجان ها زده و هم بزنید تا حالت خمیر شل پیدا کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید و صبرکنید کمی بجوشد.
 
کوفته با سس

نکات تکمیلی در مورد کوفته با سس گوجه فرنگی

کوفته با سس گوجه فرنگی جزو دلمه و کوفته میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوفته با سس گوجه فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

 

digiprotein.ir