Top

خورش مرغ ترش مازندران

 

Gilan sour chicken 

 

طرز تهیه خورشت مرغ ترش (مازندران)

 

 

طرز تهیه: مرغ را به چند تکه تقسیم کنید. 4 قاشق روغن کف تابه بریزید و پیاز را درون آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را با پیاز تفت دهید و کمی سرخ کنید.

 

در تابه دیگر سبزی های خرد شده را بریزید و با گردو آسیاب شده خوب تفت بدهید اما حواستان باشد که سبزیها سیاه نشوند. سپس آنها را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و به قدری که آب روی مرغها را بگیرد آب جوش اضافه کنید و نمک و فلفل و سیرها را بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

پس از 15 دقیقه آبلیمو را اضافه کنید. و اجازه دهید تا 10 دقیقه دیگر خورش بجوشد. می توانید این خورش را با برنج سرو کنید.

 

 

دیجی پروتئین