۲- کوفته شکم پر
کوفته ی شکم پر معمولا بیشتر در استان هسینچو تایوان طرفداران پر و پاقرصی داشته و دارد. این غذا را بیشتر در رستوران های خیابانی عرضه می کنند. گوشت گوسفند و یا گوساله را همراه با برنج و ادویه مخلوط می کنند و در وسط آن یک خوراکی لذیذ یا تخم مرغ یا اسفناج و سبزیجات قرار می دهند و سپس آن را به صورت یک توپ گرد در آورده و می پزند.
۳- توپ ماهی در سوپ
این غذا در رستوران های خیبان جیشان در شهر جیوفن، بیشتر سرو می شود و این سوپ را به همراه قارچ بو داده میل می کنند. تایوانی ها با استفاده از ماهی درون سوپ های خود، جذب انواع پروتئین و ویتامین را در بدن و غذاهایشان بالا می برند. دراین سوپ از میگو هم می توان جای ماهی استفاده کرد. برای تهیه ی این غذا به سیر، برنج، آب پرتقال، تره فرنگی، ماهی و یا میگو، شوید، روغن زیتون و ادویه های معمول، نیاز دارید.
۴- برنج روغنی
برنج چسبناک یکی از غذاهای محبوب و متداول کشورهای آسیای شرقی است و با خوراک های مختلفی سرو می شوند. برنج روغنی از، برنج چسبناک با قارچ، میگوی خشک شده، انواع ماهی های دیگر، بادام زمینی و برش هایی از گوشت شامل و میل سرو می شود. در هنگام میل کردن این غذا از سس های چیلی هم می توانید استفاده کنید. بادام زمینی هم به مقداری اضافه کنید که مطبوع ذائقه ی شما است.
۵- پنکیک اوستر
اگر بخواهیم این غذا را به غذایی مشابهش تشبیه کنیم باید بگوییم که املت آجیل و خشکبار به همراه سس مخصوص بهترین تشبیه برایش است. تخم مرغ سرخ شده با سبزیجات ترد شده و مواد مختلف و دلخواه دیگر را با هم مخلوط کنید و داخل پنکیکتان را با آن ها پر کنید. به غذایتان صدف هم می توانید اضافه کنید. این غذا سبک است و شما در هر ساعت از شبانه روز که احساس گرسنگی کردید می توانید این غذا را میل کنید. تایوانی ها در پخت سنتی این غذا سختگیر هستند و اگر پنکیک اوستر را در تایوان میل کنید حتما نسخه ی اصلی این غذا را خورده اید.
۶- سوپ رشته اوستر
این سوپ در بین غذاهای خیابانی تایوان بسیار محبوب و مشهور است و خواهان زیادی در بین مشتریان خیابانی تایوانی و گردشگران دارد. بافت این سوپ برای بسیاری از کسانی که علاقه مندند غذایشان را در محیط های خانوادگی سرو کنند، بسیار راحت و آشنا است. این غذا را در رستوران های خیابانی تایوان امتحان کنید، مزه اش صد بابر بهتر از چیزی است که فکر می کنید. دراین غذا از رشته های ورمیشل، گوشت، صدف، سرکه ی سیاه، سیر خرد شده و گرده ی سرخ شده ی گل سرخ استفاده می کنند.
۷- توفو
توفی نوعی پنیر است که آن را به جای گوشت و یا دسر استفاده می کنند. این خوراک بافت نرمی دارد و در شکل های مختلفی تهیه می شود. این خمیر یا پینر را از میوه های تازه و ترکیب پوره سیب زمینی شیرین و آب و لوبیای شیرین تهیه می کنند. چاشنی های توفو و غذاهایی که با آن درست می شود بسیار متنوع است. این خمیر، ماده غذایی جایگزین محبوب گیاهخوران به جای گوشت است.
۸- سمبوسه بی گانگ
این سمبوسه نسخه ی آسیایی چیپوتل، غذای مکزیکی است. این غذا را می توانید با چاشنی های مختلف درست کنید و با نان سفید میل کنید. گوشت، خردل، سیر، فلفل یا کاری، جوانه لوبیا، کلم، توفوی سفت، نیمرو و بادام زمینی خورد شده، اجزای درست کننده ی این غذا هستند. این غذا برای کسانی که می خواهند نوع خاصی از گوشت را مصرف کنند این مزیت را دارد که می توانند نوع آن را خودشان انتخاب کنند.
۹- گائوژا
مکعب های طلایی سرخ شده ای که با دیدن آن حتما احساس گرسنگی خواهد کرد. این غذا یک خوراک محلی تایوانی است که از مایع ته نشین شده ی سوپ مرغ و نشاسته سیب زمین تهیه می شود. وقتی خمیری توفو شکل از این مخلوط به دست آمد ان را به صورت مکعبی بریده و در روغن داغ سرخ می کنند. همراه آن می توانید سس های مختلفی مصرف کنید اما سس چیلی مزه ی خاص تری به آن می دهد.
دیجی پروتئین