Top

آمریکانو Americano

ترکیبات آمریکانوجزئیات آمریکانو

آب داغ را معمولا بین بازه ۳۰ تا ۴۷۰ میلی لیتر (30 تا 470 گرم آب) به اسپرسو تک یا دابل شات اسپرسو اضافه می کنند. در آمریکا ترتیب در ترکیب آب داغ و اسپرسو اهمیت چندانی ندارد یعنی اگر آب داغ را اول بریزیم و سپس اسپرسو یا بالعکس، نوشیدنی همان آمریکانو خواهد بود، اما در سایر کشور ها اگر اسپرسو به آب اضافه شود، نوشیدنی نهایی لانگ بلاک (long black) خواهد شد.

تفاوت لانگ بلاک و آمریکانوزمانیکه اسپرسو به آب داغ اضافه شود، فوم اسپرسو بر روی نوشیدنی خواهد ماند.

یک نکته:

در بعضی کافی شاپ ها آمریکانو را به عنوان قهوه دمی یا قهوه فرانسه می شناسند، این دو شاید فقط از نظر غلظت و ظاهر شباهت داشته باشند اما طرز تهیه و طعم این دو کاملا متفاوت است.

برای سرو آمریکانو از ماگ ها و فنجان های ۱۸۰ میلی لیتری استفاده می شود که گاها فنجان های شیشه ای نیز کاربرد دارد.

برای تهیه قهوه آمریکانو و اسپرسو می توانید از قهوه های تازه کافی استور استفاده نمایید.

 

تصاویر بیشتر از قهوه های آمریکانو را در این گالری مشاهده کنید.

ویدئوی طرز تهیه قهوه آمریکانو: