یاقلوا ترکیه ای
مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکیه ای :
خمیر فیلو (یوفکا) ۱۱ تا ۱۲ ورق
کره ۱۷۰ گرم
گردو خرد شده به مقدار لازم
شربت باقوا :
آب ۲ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
اب لیمو کمی
طرز تهیه باقلوا ترکیه ای با خمیر فیلو یا خمیر یوفکا :
برای تهیه این باقلوا ابتدا شربت را اماده میکنیم (مثل دستور اول)
شکر را به همراه آب روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید ۲۰ دقیقه هباید روی حرارات باشد. مواردی که در نکات بخش اول ذکر شد میتوانید به شربت اضافه کنید.در انتها آبلیمو را ااضافه نموده ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت میگذاریم.بعداز قوام امادن کنار گذاشته تا کاملا سرد شود.
کره را ذوب می کنیم
خمیر فیلو را باز کرده و به برس روی آن کره ذوب شده میکشیم. خیلی خوب باید مرحله چرب شدن با کره انجام شود(مهم)
سپس گردوی خرد شده میپاشیم
وبا کمک وردنه نازک خمیر را جمع میکنیم
به تصویر دقت بفرمایید. ابتدا یک تا زده شده بعد شروع به رول کردن خمیر نموده است.
خمیر با وردنه رول شده
از دوطرف خمیر را به سمت هم جمع میکنیم تا چروکی شود
(این تصویربرای دستور ۲باقلوا نیز مفید میباشد)
خمیر باقلوای ما کاملا جمع و چروکی شده
به ارامی وردنه را از خمیر خارج میکنیم
تا پایان ورق ها این کار را تکرار میکنیم. و در ظرف مورد نظر که حتما باید چرب شود به صورت زیر میچینیم. وروی باقلواها کره آب شده میریزیم(اگر کره سفت شده باشد حتما مجددا روی حرارت گرم میکنیم تا کاملا روان باشد)
ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.( تا زمانی که تغییر رنگ دهند)
بعداز یخت از فر خارج نموده زمان می دهیم تا خنک شود
(۸ تا ۱۰ دقیقه)
سپس با چاقو و…. برش می دهیم(مثل تصویر)
و بعد شربت را روی باقلوا ها میریزیم.
حتما باقلوا باید کمی خنک باشد ولی گرما داشته باشد و شربت حتماکاملا خنک باشد تا خمیر نشوند.
بعداز ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده سرو میباشند.
این هم یه نمونه دیگه روش تهیه باقلوا ترکیه ای تصویری که کاملا مثل همین دستور هست فقط شکلش فرق داره و روی باقلوا پودر پسته استفاده که میتوانید این مدل هم درست کنید.
digiprotein.ir