شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی همچون شیرینی مربایی، شیرینی نخودچی و شیرینی آلمانی علاوه بر پذیرایی در دوران عید نوروز برای میان وعده و نیز پذیرایی در سایر ایام سال نیز گزینه بسیار مناسبی است، مخصوصا دستور پخت ساده این شیرینی خوشمزه که باعث محبوبیت آن برای خانم های خانه دار نیز شده است.
مواد مورد نیاز
مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی بهشتی عبارت است از:
- آرد سفید؛ ۲۰۰ گرم
- پودر قند؛ ۱۰۰ گرم
- روغن جامد؛ ۱۰۰ گرم
- زعفران دم کرده؛ ۲ قاشق مربا خوری
- پودر کاکائو؛ ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل؛ ۱/۴ قاشق جایخوری
- روغن مایع؛ ۲۵ گرم
- پودر پسته؛ مقداری برای تزیین
طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی
ابتدا درون ظرفی مناسب پودر قند را به روغن جامد اضافه کنید و با همزن برقی مواد را خوب مخلوط کنید، تا جایی که مواد به شکل یکنواخت در آید و رنگ آن سفید شود.
سپس وانیل را به آن بیافزاید و دوباره مواد را به هم بزنید.
بعد آراد را به مواد اضافه کنید، البته توجه داشته باشید، که افزودن آرد باید مرحله به مرحله باشد و بهتر است با همزن دستی آرد را به آرامی با مواد مخلوط کنید.
در مرحله بعدی دستور پخت شیرینی بهشتی روغن مایع را به آن اضافه نمایید و مقداری مواد را ورز دهید. این کار باعث منسجم تر شدن خمیر و همچنین نرم شدن آن می گردد.
بعد خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت از خمیر، زعفران اضافه کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بیافزایید.
خمیر آماده شده را می توانید درون قالب های شکوفه و یا داخل قیف بریزید. همچنین می توانید خمیر را به اندازه های کوچک و مساوی تقسیم کنید و آن ها را به شکل گرد در بیاورید و روی هر کدام از آن ها طرح بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی بهشتی آن ها را درون سینی فر بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه درون فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا خوب پخته شوند، دمای فر باید ۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد. پس از خارج کردن آن از درون فر، بر روی هر شیرینی مقداری پودر پسته بریزید. حال شیرینی بهشتی آماده شده است، البته باید بعد از سرد شدن کامل آن، شیرینی ها را از سینی فر به ظرف دیگری منتقل نمایید.
امیدواریم از آموزش پخت شیرینی بهشتی در این بخش راضی بوده باشید و از تهیه این شیرینی خوشمزه در منزل لذت ببرید.