شیرینی پزی
۱ ) ترازو : یکی از اصلی ترین ابزار در تهیه شیرینی است.
در آشپزی یا قنادی اندازه گیری و سنجش مواد اولیه از اهمیت بالایی برخوردارست که برای نتیجه مطلوب تر در تهیه انواع شیرینی ها و دسرها باید مواد اولیه دقیق اندازه گیری شوند.
ترازوهای مدرن دیجیتالی که وزن مواد را به صورت گرم و اونس اندازه می گیرند و دقت اندازه گیری بالایی دارند، بهترین نوع برای کاربرد شیرینی پزی است.
۲ ) همزن : از دیگر ابزار مورد استفاده در تهیه اکثر شیرینی ها و دسرها همزن است که در ۲ نوع در بازار موجود میباشند.
- همزن دستی : در مواقعی که مواد اولیه خیلی احتیاج به مخلوط کردن ندارند استفاده میشوند.
- همزن برقی : استفاده از همزن های برقی کار را خیلی آسان کرده و در وقت صرفه جویی می شود.
همزن برقی مدل های متنوعی دارند و بسته به نیاز قناد و آشپز با توان مورد نیاز تهیه و خریدار می شود. همزن هایی که قدرت و توان بالایی دارند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
۳ ) پیمانه ها : برای اندازه گیری بعضی از مواد اولیه در تهیه شیرینی ها و دسر احتیاج است که از پیمانه استفاده شوند. اصولا شبیه کاسه کوچک یا قاشق و در سایزهای اندازه گیری مختلف در یک پکیج موجود است.
۴ ) الک : برای سبک کردن آرد و جدا کردن مواد ریز و درشت مانند پودر بادام و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. الک ها شکل و ظاهر مختلفی دارند ولی کارایی همه یکسان است.
۵ ) پالت : در ۲ نوع صاف و شکسته در بازار موجود است و برای صاف کردن سطح کیک و شیرینی (خامه کش کیک ها) و موارد مشابه مورد استفاده قرار می گیرند. پالت ها سایز های گوناگونی دارند