Top

دمنوشی پُر از عطر و طعمِ زنجبیل و لیمو

                                                      دیجی پروتئین 

 

   توضیحات :

 

 

 
 
 
 
اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.
وب سایت آشپزباشی: اگرچه فصل زمستان تمام شده و وارد بهار شده ایم. اما هوای این روزها هم دست کمی از زمستان ندارد. به همین دلیل این چای گیاهی شیرین و پر از طعم و عطر را به شما آموزش می دهیم تا خود را با آن گرم کنید.

دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

مواد لازم:
  • ۴ لیوان آب
  • ۳/۴ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱/۴ پیمانه زنجبیل
  • ۳ عددچای کیسه ای
  • ۲ عددلیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری عسل    
طرزتهیه:

1. آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای 20 دقیقه قل بزند.

2. آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود 3 تا 5 دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.

3. آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.