Top

تارت لیمو

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را در قالب تارت پهن کنید و روی آن یک فویل آلومینیومی بکشید. سپس روی فویل لوبیا یا چیز سنگین دیگری بریزید که روی خمیر فشار وارد کند. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

lemon-meringue-pie-method-1


 

قالب را از فر خارج کنید. لوبیا ها و فویل را از روی نان تارت بردارید و با چنگال تعدادی سوراخ کف نان تارت ایجاد کنید. این مانع از ایجاد حباب در تارت می‌شود.

 

lemon-meringue-pie-method-2

 

سپس ۱۵ دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید تا نان تارت کمی قهوه‌ای رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

 

زرده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک شیر جوش یا قابلمه ۶ قاشق نشاسته ذرت، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ پیمانه آب بریزید و آنها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. شیرجوش را روی گاز با شعله متوسط قرار دهید و اجازه بدهید مایع به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و ۱ دقیقه صبر کنید تا شروع به غلیظ شدن کند.

 

lemon-meringue-pie-method-4

 

وقتی مخلوط نشاسته ذرت کمی غلیظ شد آن را از روی شعله بردارید و یک قاشق از آن را داخل زرده‌های تخم مرغ بریزید و با آن مخلوط کنید. این کار را قاشق قاشق ادامه بدهید تا زمانی که نصف مخلوط نشاسته استفاده شده باشد.

 

lemon-meringue-pie-method-5

 

در این مرحله، مخلوط زرده تخم مرغ و مخلوط نشاسته را همراه با هم به شیرجوش برگردانید و ۱ دقیقه بجوشانید و در این مدت مرتب هم بزنید. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و به آن آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

 
 
 
 

 

lemon-meringue-pie-method-6

 

تا اینجا نان تارت و لایه لیمویی را تهیه کرده‌ایم. حال نوبت به تهیه مرنگ رسیده است. برای این کار، ابتدا فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید.

 

در شیرجوش کوچکی، ۱ قاشق نشاسته ذرت و ۱/۳ پیمانه آب سرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت در آب حل شود. مخلوط را روی شعله متوسط گرم کنید تا غلیظ شود و حباب‌هایی در آن ظاهر شود. سپس آن را از روی شعله بردارید.

 

lemon-meringue-pie-method-8

 

۱/۲ پیمانه و ۲ قاشق شکر را با ۱/۴ قاشق چایخوری کرم تارتار مخلوط کنید و کنار بگذارید (اگر کرم تارتار ندارید، به جای آن ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید را با سفیده‌های تخم مرغ مخلوط کنید و سپس وانیل را اضافه نمایید).

 

سفیده‌های تخم مرغ و ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل را در کاسه بریزید و آنها را با سرعت کم همزن برقی بزنید. کم کم سرعت همزن را زیاد کنید.

 

وقتی سفیده‌ها به شکل فوم درآمدند، به تدریج شکر و کرم تارتار را اضافه کنید و هر بار که یک قاشق اضافه میکنید کمی هم بزنید. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا سفیده‌ها به شکل خامه درآیند و با رد سر همزن روی آن باقی بماند.

 

lemon-meringue-pie-method-11

 

حال، ترکیب نشاسته ذرت و آب را که باید شبیه به ژلی شده باشد قاشق قاشق اضافه کنید. هر بار هم بزنید. به هم زدن با سرعت تند همزن ادامه بدهید تا زمانی که با خارج کردن همزن از مخلوط شکل نوک تیزی روی سری همزن مشاهده شود.

 

lemon-meringue-pie-method-12

 

حال دوباره ترکیب لیمویی را روی شعله گرم کنید و وقتی شروع به حباب زدن کرد آن را داخل نان تارت بریزید. سپس مقداری از مرنگ را روی لایه لیمویی بریزید و آن را به گونه‌ای پخش کنید که دور تا دور تارت را بپوشاند. حتماً توجه کنید که مرنگ با کناره نان تارت در تماس باشد. این از جمع شدن مرنگ جلوگیری خواهد کرد.

 

lemon-meringue-pie-method-14

 

وسط تارت را با بقیه مرنگ پرکنید. با استفاده از پشت یک قاشق روی مرنگ طرح قله‌ای بندازید. پای را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۵ درجه قرار دهید تا قله‌های مرنگ قهوه‌ای رنگ شوند.

 

lemon-meringue-pie-method-15

 

تارت لیمو و مرنگ را از فر خارج بدهید و صبر کنید قبل از برش کاملاً خنک شود.

 

lemon-meringue-pie-vertical-b-1600

 

نکته: اگر از پودر تارت برای تهیه نان تارت استفاده می‌کنید، از دستور موجود روی بسته استفاده کنید.

– بهتر است این تارت را در همان روزی که تهیه شده است مصرف نمایید.

– سفیده‌های تخم مرغی که برای مرنگ استفاده می‌کنید باید به دمای اتاق رسیده باشند.

 

                                                                                    digiprotein.ir