تارت تمشکی
طرز تهیه
فر را به 350 درجه برسانید. مافین های کوچک را با اسپری پخت پوشش دهید. خمیر شیرینی را به 32 قسمت تقسیم کنید. دست ها را آغشته به آرد کنید و خمیر توپی شکل درست کنید. هر توپ خمیر را به شکل تارت درست کنید. تارت ها را 11-12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. بگذارید خمیر 10 دقیقه در تابه بماند. تارت ها را بردارید و روی یک قفسه سیمی خنک کنید. با استفاده از یک میکسر الکتریکی، پنیر خامه ای، شکر، پوست پرتقال و وانیل را ترکیب کنید. یک قاشق پنیر خامه ای را بر روی تارت قرار دهید. روی هر کدام یک تمشک تازه قرار دهید. تارت را تا زمانی که خنک شود سرو کنید.
digiprotein.ir