Top

بانوفی پای

طرز تهیه :

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای

طرز تهیه بانوفی پای,درست کردن بنافی پای


ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه لذت ببرید.

 

                                                                                           digiprotein.ir