ساسلای آناناس و خرما
طرز تهیه :
فر را از قبل روی دمای ۱۹۰درجه سانتی گراد (۳۷۵درجه فارنهایت )قراردهید . یک قالب فر مربع به ابعاد ۲۳ سانتی متری را چرب نماید
خرما و آناناس له شده (به همراه آب ) رادر ظرفی مناسب روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید خرما نرم شود . وانیل را اضافه کرده و کنار بگذارید واجازه دهید ت خنک شود .
آرد، جو دوسر،شکر و نمک را در ظرف مناسبی باهم مخلوط نمایید . کره را اضافه نموده و مخلوط کنید تا خمیر کرامبلی شکل بگیرد .
نیمی از مخلوط را در ته قالب فر از قبل اماده شده پخش نمایید روی آن فیلینگ خرما قرار داده و بقیه مخلوط را روی آن پخش کنید .
قالب را به مدت ۳۰دقیقه در فر ازقبل گرم شده قرار دهید . سپس قالب را از فر در آورده و کیک را تا گرم است به صورت مربع های کوچک برش دهید . قبل از سرو اجازه دهید اسلایس ها در قالب خنک شود.(میزان سرو برای ۶تا۸ نفر)
digiprotein.ir