Top

پیراشگی گوشت با خمیر خانگی

پیراشکی گوشت

 

آرد سفید: ۲ و نیم پیمانه

شیر: نصف پیمانه

ماست : نصف پیمانه

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

بیکینگ پودر: ۱ ق غ

خمیر مایه : ۱ ق غ

شکر: ۱ ق غ

نمک: نصف ق چ

روش کار:

توی ظرف گود ماست و شیر و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم :

 

پیراشکی گوشت

 

بعد شکر رو داخلشون حل میکنیم :

 

پیراشکی گوشت

 

و خمیر مایه رو به این مخلوط اضافه میکنیم :

 

پیراشکی گوشت

 

حدود ۵ دقیقه به این مخلوط فرصت میدیم تا ور بیاد

تو این فاصله آرد و نمک و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط میکنیم :

 

پیراشکی گوشت

 

و به تدریج به مایعمون اضافه میکنیم و هم میزنیم :

 

پیراشکی گوشت

 

باید مواد رو طی ۱۰ دقیقه به خوبی مخلوط کنیم و ورز بدیم تا یه خمیر لطیف و کمی چسبنده بدست بیاد:

 

پیراشکی گوشت

 

روی خمیر رو دستمال تمیز میندازیم و برای ۱ ساعت استراحت میدیم

بعد روی سطح آردپاشی شده باز میکنیم و دایره های بزرگ قالب میزنیم

ازینجا به بعد مثل کار کردن با خمیر حاضریه

یعنی کافیه دایره هارو بندازیم روی قالب پیراشکی

هر فیلینگی که دوست  داریم بریزیم توش (مثلا سس ماکارونی):

 

پیراشکی گوشت

 

و بعد ببندیمش:

 

پیراشکی گوشت

 

بهتره لبه هارو قبل از بستن با نوک انگشت تر کنید که خوب بچسبن و باز نشن

پیراشکی رو میندازیم داخل حمام روغن داغ (۱۹۰ درجه):

 

پیراشکی گوشت

 

هرموقع طلایی شد با انبر خارج میکنیم و درجا سرو میکنیم

من با یه پاپیون کلم بنفش و برگ تراشیده از خیار تزئینش کردم:

 

پیراشکی گوشت

 

و دوست محترممون، عالی جناب،سس کچاپ !

 

پیراشکی گوشت

 

دوستام حق دارن که اینهمه دوسش دارن ، به به

 

digiprotein.ir