پیراشگی گوشت با خمیر خانگی
آرد سفید: ۲ و نیم پیمانه
شیر: نصف پیمانه
ماست : نصف پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
خمیر مایه : ۱ ق غ
شکر: ۱ ق غ
نمک: نصف ق چ
روش کار:
توی ظرف گود ماست و شیر و روغن مایع رو با هم مخلوط میکنیم :
بعد شکر رو داخلشون حل میکنیم :
و خمیر مایه رو به این مخلوط اضافه میکنیم :
حدود ۵ دقیقه به این مخلوط فرصت میدیم تا ور بیاد
تو این فاصله آرد و نمک و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط میکنیم :
و به تدریج به مایعمون اضافه میکنیم و هم میزنیم :
باید مواد رو طی ۱۰ دقیقه به خوبی مخلوط کنیم و ورز بدیم تا یه خمیر لطیف و کمی چسبنده بدست بیاد:
روی خمیر رو دستمال تمیز میندازیم و برای ۱ ساعت استراحت میدیم
بعد روی سطح آردپاشی شده باز میکنیم و دایره های بزرگ قالب میزنیم
ازینجا به بعد مثل کار کردن با خمیر حاضریه
یعنی کافیه دایره هارو بندازیم روی قالب پیراشکی
هر فیلینگی که دوست داریم بریزیم توش (مثلا سس ماکارونی):
و بعد ببندیمش:
بهتره لبه هارو قبل از بستن با نوک انگشت تر کنید که خوب بچسبن و باز نشن
پیراشکی رو میندازیم داخل حمام روغن داغ (۱۹۰ درجه):
هرموقع طلایی شد با انبر خارج میکنیم و درجا سرو میکنیم
من با یه پاپیون کلم بنفش و برگ تراشیده از خیار تزئینش کردم:
و دوست محترممون، عالی جناب،سس کچاپ !
دوستام حق دارن که اینهمه دوسش دارن ، به به
digiprotein.ir