سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک
مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوری سرکه شری
- 4 پرتقال خونی، تقسیم شده (3 قسمت، حدود 1 فنجان؛ 1 آب، حدود 4/1 فنجان)
- 1 قاشق چای خوری خردل
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
- 1 قاشق کوچک پای اردک (5-6 اونس)، بدون چربی، پوست و استخوان (حدود 4/3 فنجان)
- 6 فنجان سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و اسفناج)
- ¼ فنجان فندق خرد شده پوست شده و سرخ شده
طرز تهیه
- در یک کاسه کوچک، سرکه، آب پرتقال، خردل و روغن را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
- در یک کاسه بزرگ، اردک خرد شده، سبزیجات سالادی، فندق و پرتقال را ترکیب کنید. سپس با vinaigrette تزیین کرده و سرو کنید.
اطلاعات تغذیه
- کالری در هر وعده 225
- چربی در هر وعده 10 گرم
- چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم
- چربی تک غیر اشباع در هر وعده 7 گرم
- چربی چند غیر اشباع در هر وعده 1 گرم
- پروتئین در هر وعده 15 گرم
- کربوهیدرات در هر وعده 18 گرم
- فیبر در هر وعده 4 گرم
- کلسترول در هر وعده 45 میلی گرم
- آهن در هر وعده 2 میلی گرم
- سدیم در هر وعده 164 میلی گرم
- کلسیم در هر وعده 89 میلی گرم
digiprotein.ir