فلفل پاپریکا
فلفل paprika پاپريكا چيست؟ طرز تهيه پودر فلفل پاپريكا و خواص آن | نكات مهم در مورد اين ادويه
پاپريكا نوعي ادويه است كه از آسياب فلفل خشك شده (به عنوان مثال فلفل دلمهاي، فلفل تند) تهيه ميشود. از اين ادويه به عنوان طعم دهنده استفاده مي شود. طعم پاپريكا در كشورهاي مختلف متفاوت است ممكن است مردم كشوري ذائقه شان تند باشد پس پاپريكا آن ها علاوه بر فلفل دلمه اي خشك شده مقداري فلفل تند آسياب شده نيز دارد
تصاوير مربوط به ادويه فلفل پاپريكا
فلفل پاپريكا (paprika) چيست؟ و در چه مواردي مورد استفاده قرار ميگيرد؟
پاپريكا (paprika) نوعي ادويه است كه از آسياب فلفل خشك شده (capsicum annuum ) تهيه ميشود. در بسياري از زبانهاي اروپايي، پاپريكا به خود كلمه فلفل (دلمه) اشاره ميكند. اين ادويه براي افزودن رنگ، طعم و عطر در بسياري از غذاها مورد استفاده قرار ميگيرد. اگر غذاي شما خوش رنگ نيست كافي است كمي از پاپريكا را به آن اضافه كنيد تا رنگ زيبايي به خود بگيرد. پايريكا ميتواند طيفي از طعم ملايم تا تند داشته باشد. طعم آن نيز از كشوري به كشور ديگر متفاوت است، ممكن است مردم كشوري ذائقه شان تند باشد پس پاپريكا آن ها علاوه بر فلفل دلمه اي خشك شده مقداري فلفل تند آسياب شده نيز دارد.
تصاوير مربوط به ادويه فلفل پاپريكا
مهمترين موارد مصرف فلفل پاپريكا را نام ببريد؟
از گياه پاپريكا مي توانيد در تهيه سالاد و انواع غذاها استفاده كنيد . اين ادويه عطر و طعم خيلي خاصي دارد .به هيچ عنوان تندي ندارد و مي توانيد به ميزان زيادي از آن در غذاها استفاده كنيد كه باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم مي شود.
اگر در بازار پودر پاپريكا را نيافتيد بسته به نوع ذائقه تان فلفل مورد نظر را انتخاب كنيد و به صورت حلقه حلقه در فر قرار دهيد تا خشك شود و سپس با آسياب آن را خرد كنيد.
تصاوير مربوط به ادويه فلفل پاپريكا
فلفل پاپريكا داراي چه ويتامين هايي مي باشد؟ و چه موارد درماني دارد؟
فلفل پاپريكا شامل مقدار فراواني بتاكاروتين نيز هست (بتاكاروتين ميتواند در بدن تبديل به ويتامين A شود). فلفل دلمهاي، حاوي ويتامين B6 و اسيد فوليك است كه در رفع گرفتگي رگهاي قلبي و بيماري هاي ديابتي تاثيرگذار است. فيبر موجود در فلفل دلمهاي مي تواند كلسترول را كه عامل ديگري براي ابتلا به حمله قلبي و سكته است، كاهش دهد.
اين گياه مفيد داراي كلروفيل و ويتامين پي (بيوفلاونوئيدها واقعا در گروه ويتامين ها قرار نمي گيرند اما بعضي مواقع با نام ويتامين P خوانده مي شوند. بيوفلاونوئيدها براي جذب ويتامين C لازم هستند و اين دو بايد با هم دريافت شوند.)
داراي ويتامين k است كه اين ويتامين يكي از بهترين داروها براي رفع خونريزي و انعقاد است.
پاپريكا تحريك كننده ترشحات معده اي بوده و سوء هاضمه را به خوبي از بين مي برد. از سبزي پاپريكا به شكل خام در تهيه سالاد نيز استفاده مي شود
اين فلفل خواص ضدعفوني كننده نيز دارد. كپساسين موجود در فلفل، بويژه در فلفل معمولي، تركيب شيميايي دارد كه موجب تحريك سيستم ايمني شده و به اين سيستم در حمله به عوامل عفوني كمك ميكند.
تصاوير مربوط به ادويه فلفل پاپريكا
طرز تهيه پودر فلفل پاپريكا در منزل به روش زير مي باشد
فلفل دلمه اي ها را خوب بشوئيد و خشك كنيد. كلاه فلفلها را گرفته و تخم هاي فلفل را خارج كنيد و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببريد.
فلفل دلمه اي ها را خوب بشوئيد و خشك كنيد. كلاه فلفلها را گرفته و تخم هاي فلفل را خارج كنيد و سپس با چاقو فلفل را نوار نوار ببريد.
پس از اينكه فلفل ها را از فر بيرون آورديد، صبر كنيد تا خنك شوند. سپس آنها را آسياب كنيد و در يك بطري شيشه اي تميز نگهداريد.