Top

دل جگر وقلوه

در يــک نگــاه

من همیشه این خوراک رو خیلی متفاوت تر از دستوری که الان گذاشتم ، درست میکردم و همیشه کلی بهش ادویه می زدم و با رب گوجه و آبدار اونو می پختم ولی از وقتی این خوراکو توی یک طباخی معروف رشت خوردم و شیفته مزه عالیش شدم تصمیم گرفتم سبک پختمو در مورد این غذا عوض کنم و با ترکیب مواد ساده اون رو درست کنم و باید انصافا بگم خیلی عالی شد امیدوارم شما هم این روش آسون منو برای طبخ جگر امتحان کنید و به نتیجه ای که من رسیدم برسید :)) با من همراه باشید با دستور خوشمزه این غذا ..

مواد مورد نياز

1 - جگر گوسفند 400 گرم 
2 - دل گوسفند 200 گرم 
3 - پیاز 2 عدد بزرگ 
4 - گوجه 2 عدد بزرگ 
5 - زردچوبه 1 قاشق چایخوری 
6 - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 
7 - آب 1 استکان 

روش پخــــت

اول از همه دل و جگر گوسفند را بشویید و بعد به اندازه 1 بند انگشت خرد کنید .

برای این غذا من از پیاز زیاااد استفاده کردم ، پیاز رو متوسط خرد کنید یعنی نه ریز و نه خیلی درشت . بعد پیاز رو توی کمی روغن تفت بدید تا فقط نرم شه سپس جگر و دل گوسفند رو به همراه زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدید تا رنگش تغییر کنه حالا آب را اضافه کرده و زیر حرارت رو کم کنید و سر ظرف رو ببندید تا جگر کاملا بپزه من زیاد بهش آب اضافه نکردم چون می خواستم این خوراک تقریبا خشک باشه بعد از اینکه جگر پخت گوجه ها را به خوراک اضافه کنید و اگه نیاز بود باز نمک بزنید و سر ظرف را ببندید تا گوجه ها نرم شوند ولی شکل ظاهریشونو از دست ندن . خوراک آماده شده را در ظرف سرو بکشید و با پیاز و نان داغ تازه میل کنید . نوش جان ....pegah

طرز تهیه خوراک جغور بغور

دسته بندی: خوراک | به وسیله  | 
 
 0 دیدگاه ۴۸,۲۱۵ بازدید