دل جگر وقلوه
در يــک نگــاه
مواد مورد نياز
2 - دل گوسفند 200 گرم
3 - پیاز 2 عدد بزرگ
4 - گوجه 2 عدد بزرگ
5 - زردچوبه 1 قاشق چایخوری
6 - نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
7 - آب 1 استکان
روش پخــــت
اول از همه دل و جگر گوسفند را بشویید و بعد به اندازه 1 بند انگشت خرد کنید .
برای این غذا من از پیاز زیاااد استفاده کردم ، پیاز رو متوسط خرد کنید یعنی نه ریز و نه خیلی درشت . بعد پیاز رو توی کمی روغن تفت بدید تا فقط نرم شه سپس جگر و دل گوسفند رو به همراه زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدید تا رنگش تغییر کنه حالا آب را اضافه کرده و زیر حرارت رو کم کنید و سر ظرف رو ببندید تا جگر کاملا بپزه من زیاد بهش آب اضافه نکردم چون می خواستم این خوراک تقریبا خشک باشه بعد از اینکه جگر پخت گوجه ها را به خوراک اضافه کنید و اگه نیاز بود باز نمک بزنید و سر ظرف را ببندید تا گوجه ها نرم شوند ولی شکل ظاهریشونو از دست ندن . خوراک آماده شده را در ظرف سرو بکشید و با پیاز و نان داغ تازه میل کنید . نوش جان ....pegah
-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
-
- سطح مهارت متوسط