تقویت مو با ماءالشعیر هر نوع مویی احتیاج به تقویت دارد و برای آنکه بهترین وضعیت را به خود بگیرد و خوش حالت و در عین حال نرم و لطیف باشد باید به آن رسیدگی شود. یک شیشه ماءالشعیر را باز کرده و در هوای آزاد بگذارید تا طعم آن عوض شود و به عبارت دیگر گاز آن خارج شود، پس از آنکه موهای خود را شامپو زدید و با آب بطور کامل شستید و خشک کردید موهای خود را با مایع فوق بشویید و ماساژ دهید. اکنون سر خود را با پارچه و یا حوله ببندید .
مضررات مصرف ماءالشعیر
بسیاری از افراد تصور می کنند که ماءالشعیر نوشیدنی مغذی است که نه چاق می کند و نه مضرات نوشابه را دارد بنابراین در هر وعده، بدون هیچ محدودیتی آن را نوشیده و پس از مدتی دچار مشکلات متعددی می شوند. در حقیقت ماءالشعیر، نوشیدنی است که از جو تهیه می شود. درست زمانی که جو جوانه می زند آن را خشک و بعد عصاره گیری می کنند. عصاره به دست آمده از جوانه که اصطلاحاً به آن مالت می گویند را ماءالشعیر می نامند. ماءالشعیر کلمه ای عربی به معنی آب جو است.
زیاده روی در مصرف ماالشعیر ، بعلت داشتن قند و گازCo2 برای سلامتی مضرّ است، زیرا قند و اسید موجود در آن باعث پوسیدگی دندان ها می شود. قند هم باعث ایجاد کالری اضافی و چاقی می شود.
مصرف نوشابه های گازدار برای افرادی که مشکلات معده دارند ضرر دارد زیرا گاز موجود در نوشابه CO2 است که بصورت محلول به حالت اسید کربنیک است.برای کسانی که معده های حساسی دارند ورود این اسید در معده( اگر چه ضعیف است)، میزان اسیدیته ی معده را بالا می برد و دو اثر دارد:در ابتدا ممکن است فرد دچار التهاب ها یا زخم های گوارشی شود. در بخش بعدی پس از مدتی به دلیل هضم سریعتر غذا به کمک این اسید اضافی معده تنبل شده و در صورت نخوردن نوشابه براحتی نمی تواند غذا را هضم کند.
مصرف آن زیاده روی کرد. به هر حال در ماءالشعیر هم شکر و گازکربنیک به اندازه موجود در نوشابه وجود دارد و اثر چاق کنندگی و بروز پوکی استخوان آن متفاوت نیست.تنها مزیت ماءالشعیر نسبت به نوشابه در املاح و ویتامین هایی است که از جو دریافت می شود و تا حدی از نوشابه بهتر به نظر می رسد اما زیاده روی در خوردن آن نیز می تواند همانند زیاده روی در مصرف نوشابه مشکل ساز باشد.
دیجی پروتئین