لاشه گوساله تازه جوان
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§ لاشه گوساله تازه جوان
|
|
شرح مختصرمحصول §
گوشت گوساله کشتار روز در کشتارگاه صنعتی استان تهران واستانهای مجاور
وزن حدود 200 . 300 .400 کیلو به صورت کشتار شده وابسته به نوع نژاد متغییر میباشد
انواع نژاد های افشاری دو رگ کردی هولشتاین و غیره متناسب با فصل کشتار وسفارش مشتری متغییر میباشد
برای سفارش بار اول یک تا دو روز قبل ثبت سفارش میگردد |
|
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، و پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد است | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول در نایلکس یا سبد و دارای لیبل تاریخ ومکان بسته بندی میباشد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان ومسافر خانه های درجه یک و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با ماشینهای مجهز دیجی پروتئین میباشد
|
محصولات مشابه
مطلوب
|
قابل مصرف
|
مصرف سریع
|
غیرقابل مصرف
|
حداکثر 20
|
24-21
|
27-25
|
بیش از 27
|
فراورده
|
آزمون
|
الگو یا رویه نمونهبرداری
|
تعداد نمونه (n)
|
c
|
m
|
M
|
لاشه
(تازه / منجمد)
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
104 × 5
|
105 × 5
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی(در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
|
گوشت قطعهبندی/ بستهبندی شده
(با یا بدون استخوان)
تازه/ منجمد
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
105
|
106
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی (در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
نام فرآورده
|
شکل عرضه
|
شرایط نگهداری
دما
(درجه سانتیگراد)
|
عمر ماندگاری*
|
||
لاشه
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
4/1 لاشه (نیم شقه )
|
0 تا4+
|
5 روز
|
°منجمد
|
4 /1 لاشه( نیم شقه )
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
°منجمد
|
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
9 ماه
|
||
قطعات گوشت
( با یا بدون استخوان)
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
7روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
10 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
5روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
7 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
9 ماه
|
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 15.6
- آهن 20
- کلسترل 19
- انرژی 90
- چربی 16.3
- کالری 231
- کربوهیدرات 0
- امگا3 50
- امگا6 40
- فیبر 0
- آب 70
- چربی ترانس 45
نظرات کاربران