§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§لاشه ماده گاو (تلیسه) تازه عمده | |
شرح مختصرمحصول §این محصول از لاشه ماده گاو جوان(تلیسه) بدست میاید و با گوساله چندان فرقی ندارد اما برای شناسای این محصول میتوان به رنگ چربی وگوشت آن اشاره کرد برای توضیحات بیشتر به قسمت توضیحات محصول بروید | |
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، و پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد است | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول در نایلکس یا سبد ویا به صورت کارتنی اما دارای لیبل تاریخ ومکان بسته بندی میباشد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان ومسافر خانه های درجه یک و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با ماشینهای مجهز دیجی پروتئین میباشد
|
از آن جایی که به طور ذاتی وزن گاو نر از گاو ماده بیشتر است و گاو نر برای حفظ تعادل این وزن زیاد نیاز به اسکلت و استخوان بندی درشت تر و قوی تری دارد می توان با توجه به اسکلت لاشه پی به جنسیت آن برد. گاوهای نر استخوان هایی ضخیم تر و گاو های ماده استخوان هایی ظریف تر دارند. استخوان های گاو نر علاوه بر ضخیم تر بودن طول بیشتری نیز نسبت به استخوان های گاو ماده دارند که این مساله نیز ناشی از سنگین وزن تر بودن گاو نر نسبت به گاو ماده است.
اندام های جنسی گاو نر و گاو ماده بسیار متفاوت است و یکی از راه ها برای تشخیص لاشه گاو نر از ماده بررسی اندام های جنسی آن ها می باشد. اندام جنسی گاو نر شامل نرینه و دنبلان است که معمولا پس از کشتار قطع می شود. حتی اگر این اعضا قطع شده باشد باز هم به راحتی می توان گاو نر را از گاو ماده تشخیص داد.
در حد فاصل انتهایی ران های نر علائمی همچون توده چربی و ادامه نرینه متصل به ستون فقرات دیده می شود که در گاو ماده هیچ نشانه ای از این قبیل همچون توده چربی مشاهده نمی شود.
لاشه های گاو نر معمولا عضلانی بوده و استخوان هایی پهن دارند که موجب می شود تنها با چاقوی با تیغه بلند بتوان آنرا قطعه قطعه کرد. لاشه گاو نر معمولا چربی کمی در ناحیه دور عضلات شکمی و بین دنده ای وجود دارد اما در گاو ماده برعکس چربی زیادی در ناحیه دور عضلات شکمی و بین دنده ای دیده می شود. لاشه گاو ماده استخوانی تر است و عضلات کمتری داشته و استخوان هایش ظریف تر هستند.
لاشه گاو ماده و لاشه گاو نر رنگ های متفاوتی دارند. گاوهای نر و جوان معمولا گوشت هایی روشن تر نسبت به گاوهای ماده و پیر دارند. جنسیت و سن دام دو عامل تاثیر گذار بر رنگ گوشت می باشد.
یکی دیگر از راه های تشخیص لاشه نر از لاشه ماده توجه به رنگ چربی لاشه است. گاوهای ماده چربی هایی زرد رنگ دارند در حالی که گاوهای نر چربی سفید رنگ و محکمی دارند. اگر لاشه، چربی شل داشته باشد و یا رنگ آن تغییر کرده باشد ممکن است نشان دهنده وجود بیماری در دام باشد. تغییر رنگ در لاشه و چربی می تواند نشان از بیماری باشد و در صورت مشاهده تغییر رنگ بهتر است از مصرف گوشت خودداری کنید.
گوساله و گاوهای پرواری عمدتا به دلیل کیفیت بالا به ندرت بیمار می شوند و مورد تایید دامپزشکی و شهرداری می باشند.
مطلوب
|
قابل مصرف
|
مصرف سریع
|
غیرقابل مصرف
|
حداکثر 20
|
24-21
|
27-25
|
بیش از 27
|
فراورده
|
آزمون
|
الگو یا رویه نمونهبرداری
|
تعداد نمونه (n)
|
c
|
m
|
M
|
لاشه
(تازه / منجمد)
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
104 × 5
|
105 × 5
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی(در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
|
گوشت قطعهبندی/ بستهبندی شده
(با یا بدون استخوان)
تازه/ منجمد
|
شمارش کلی باکتریهای هوازی مزوفیلیک (در گرم یا cm2)
|
3
|
5
|
3
|
105
|
106
|
سالمونلا (در 25 گرم یا cm2)
|
2
|
5
|
-
|
منفی
|
-
|
|
اشرشیاکلی (در گرم)
|
3
|
5
|
2
|
50
|
500
|
نام فرآورده
|
شکل عرضه
|
شرایط نگهداری
دما
(درجه سانتیگراد)
|
عمر ماندگاری*
|
||
لاشه
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
4/1 لاشه (نیم شقه )
|
0 تا4+
|
5 روز
|
°منجمد
|
4 /1 لاشه( نیم شقه )
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
°منجمد
|
( لفاف پیچی شده )
|
18-
|
9 ماه
|
||
قطعات گوشت
( با یا بدون استخوان)
|
گاو
و
گاومیش
شتر
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
7روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
10 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
12 ماه
|
||
گوسفند
و
بز
|
°تازه
|
(بستهبندی معمولی)
|
0 تا4+
|
3روز(72ساعت)
|
|
|
(بستهبندی در خلاً)
|
0 تا4+
|
5روز
|
||
|
(بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده)
|
0 تا4+
|
7 روز
|
||
°منجمد
|
(بستهبندی کارتنی)
|
18-
|
9 ماه
|
نظرات کاربران