یاد بگیرید چطور سینه مرغ را فیله کنید.روشی آسان را به شما آموزش خواهیم داد.
برای تهیه برخی غذاها به فیله مرغ یا چرخ کرده آن نیز دارید و قبل از آن باید استخوان سینه را جدا کنید. تهیه سینه مرغ آماده گران تمام می شود ولی خود می توانید اینکار را انجام دهید …
۱ – سینه مرغ را از سمتی که پوست دارد روی تخته برش قرار دهید. اگر از سینه مرغ یخ زده استفاده می کنید باید کاملا آب شده باشد.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۲ – با استفاده از یک چاقوی سرآشپز برش را از ضخیم ترین قسمت سینه مرغ شروع کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۳ – جایی که استخوان شروع می شود را پیدا کنید. استخوان سینه یک تکه و در وسط سینه به حالت عمود قرار دارد. وقتی سینه و کمر مرغ را از هم جدا می کنید ممکن است قسمت هایی از استخوان های دنده مرغ را نیز از کمر آن جدا کنید؛ در این صورت استخوان های دنده را هم باید از سینه جدا کنید. اما اگر فقط قسمت قلب شکل سینه را از کمر جدا کنید سینه تنها همان استخوان تخت وسط سینه را خواهد داشت.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۴ – بریدن گوشت را تا نزدیکی استخوان سینه ادامه دهید و بعد بریدن را در نزدیکی استخوان کم کرده و با فشار دست به آرامی گوشت را کنار بزنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۵ – تمام استخوان را به همین روش از گوشت جدا کنید سپس در سمت دیگر سینه نیز بقیه استخوان را جدا کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
۶ – در آخر هم پوست، چربی ها و غضروف را از گوشت جدا کنید.
آموزش تصویری فیله کردن مرغ , راهنمای فیله کردن سینه مرغ
نکات و هشدارها
۱ – مراقب باشید چه مقدار گوشت را با استخوان دارید از سینه جدا می کنید. اگر مقدار زیادی گوشت از سینه جدا کنید مقرون به صرفه تر آن است که سینه پاک شده و آماده بخرید (می توانید اگر مقدار زیادی گوشت با استخوان از سینه کنده شد استخوان ها را بپزید و گوشت آن ها را برای استفاده در سوپ، سالاد یا … جدا کنید).
۲ – حتی اگر استخوان ها را به خوبی تمیز کرده اید می توانید از آن ها برای تهیه آب مرغ استفاده کنید.
۳ – همیشه پس از دست زدن به مرغ خام دست های خود را بشویید.
نظرات کاربران