محصولات مشابه
محصولات مرتبط
خواص فیله مرغ برای بدنسازان
در رژیم غذایی بسیاری از ورزشکاران و افراد سالم و حتی مربی های بدنسازی فیله مرغ وجود دارد. اکثر افراد به این قسمت از مرغ به دلیل این که کمی سفت است و چربی ندارد علاقه ای ندارند. فیله مرغ یکی از غذاهایی است که حاوی پروتئین زیادی می باشد. بدنسازانی که به اندازه کافی پروتئین مصرف می کنند بیشتر به حفظ سلامتی، توده عضلانی و متابولیسم سالم بدن خود کمک می کنند. بدن سازان بعد از یک تمرین سخت می توانند به مقدار لازم فیله مرغ مصرف کنند تا بدنشان ریکاوری شود و میزان پروتئین لازم را بدست آورند. در خصوص استفاده از ادویه جات همراه با فیله مرغ باید متذکر شویم که مصرف ادویه جات در حد اعتدال هیچ ضرری برای بدن سازان ندارد.
میزان مصرف فیله مرغ برای بدنسازان
میزان مصرف فیله کاملا بستگی به متابولیسم، سایز بدن و شرایط دیگر بدنساز دارد و برای هر فردی متفاوت است. یک بدنساز در هر وعده خود به طور معمول باید حدود 30 تا 60 گرم فیله مرغ مصرف کند. برای محاسبه میزان فیله مرغی که یک بدنساز باید مصرف کند، مقدار پروتئین مورد نیاز روزانه خود را که حدود 2.2 کرم است را به ازای هر کیلو از وزن بدنتان حساب کنید و به تعداد وعده هایی که در طول روز مصرف می کنید تقسیم کنید.
مزایای مصرف فیله مرغ
1- دارای مقدار قابل توجهی ویتامین B6 است.
2- در فیله مرغ ویتامین A وجود دارد که برای بدن بدنساز بسیار مفید است.
3- فیله مرغ به این دلیل که چربی ندارد از افزایش کلسترول خون جلوگیری می کند.
4- خطر ابتلا به بیماری و سکته های قلبی و مسدود شدن شریان های خون را کاهش می دهد.
5- پروتئین موجود در فیله مرغ باعث تقویت توده عضلانی می شود.
6- فیله مرغ از چاقی جلوگیری می کند.
7- سرشار از آهن و منیزیم می باشد. منیزیم دردهای پیش از قاعدگی را کاهش می دهد.
8- فیله مرغ از سلنیوم برخوردار است. سلنیوم نوعی آنتی اکسیدان است که به ایجاد و شکل گرفتن DNA در بدن کمک می کند.
9- فیله مرغ باعث تنظیم فعالیت های تیروئید بدن می شود.
10- این ماده غذایی حاوی مقدار قابل توجهی تریپتوفان و ویتامین B5 می باشد که همین موارد باعث کاهش استرس افراد می شوند.
11- فیله مرغ به رشد و استحکام استخوان ها کمک می کند.
12- آنتی اکسیدان های موجود در فیله مرغ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند و سرماخوردگی و آنفولانزا به سرعت با خوردن این ماده غذایی بهبود پیدا می کند.
روش های پخت فیله مرغ
روش تهیه فیله مرغ بسیار مهم است زیرا باعث می شود تا هیچ یک از خواصش از بین نرود. کباب کردن و جوشیدن فیله در آب ( آب پز) می تواند سالم ترین راه برای خوردن فیله مرغ بارنج باشد. در سرخ کردن بهتر است به جای روغن از کره ستفاده کنید و در کباب کردن نیز بهتر است فاصله مناسب فیله تا حرارت را رعایت کنید. جالب است بدانید که خوردن فیله ی مرغ همراه با موادی که سرشار از کربو هیدارت هستند بسیار مفید می باشند و سرشار از انرژی هستند.
مقدار مواد مغذی در 100 گرم
- چربی کل 4
- چربی اشباع 1
- چربی ترانس 0
- کلسترل 85
- سدیم 74
- کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
- پروتئین 31
نظرات کاربران