Top

شنیسل ران مرغ منجمد عمده

          

 

                            § توضیحات دیجی پروتئین راجع  به محصول §
  نام   کامل  محصول§  شنیسل ران مرغ منجمد عمده
 شرح مختصرمحصول § این محصول از ران مرغ با استخوان تهیه شده وپس از بی استخوان شدن وچربی گیری به مراحل انجماد را طی کرده واماده فروش میشود
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید  محصولات مرغ منجمد  به مدت 9 ماه  در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد 
بسته بندی  محصول  § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده و در بعضی محصولات که امکان تکی سلفن شدن را ندارد به صورت 10 کیلویی یا بیست کیلویی ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار  ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان  و هتلهای*5 میباشد
  ویژگیهای محصول  § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد

روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با  کامیونتهای  مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد 

لازم به ذکر است که قیمت های  درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (1000 کیلوگرم )میباشد  اما برای نمونه به صورت حداقل 100 کیلو در نظر گرفته شده است که بعد از هماهنگی با شماره ذیل ارسال میگردد 

در صورت امکان  یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس  09361213118  هماهنگیهای لازم را بعمل آورید 

                                                                                                با تشکر      بازرگانی دیجی پروتئین 

        


تماس بگیرید

دیجی پروتئین

 

                 توضیحات :

 

 

 روش بی استخوان کردن ران مرغ

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 
[ دسته بندی : دایره المعارف آشپزی و قنادی( ابزار و تجهیزات آشپزخانه و مفاهیم اصطلاحات آشپزی و قنادی) ]

ران مرغ لذیذ و خوش طعم است برخی افراد بافت آن را نسبت به سینه مرغ ترجیح می دهند. بافت ران مرغ نرم تر و لطیف تر است و بافت آن خشک نیست. ران مرغ نسبت به سینه دیرتر می پزد چون استخوان درشتی دارد . البته می توان ران مرغ را بدون استخوان کرد و مدت زمان پخت آن را کاهش داد و در انواع خوراک ها از آن استفاده نمود. در این مقاله آموزش مرحله به مرحله روش صحیح بدون استخوان کردن ران مرغ را به بهترین روش با تصاویر ارائه نموده ایم  در ادامه با پرنیان همراه شوید

برای بی استخوان کردن ران مرغ از چاقوی تیز یا قیچی آشپزخانه می توان کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه کار را ساده تر می کند

ران را دو تکه کنید و تکه بالایی آن را  برای بی استخوان کردن کنار بگذارید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

از وسط تکه مرغ و دقیقا کنار استخوان وسط ران با قیچی یا چاقو برش بدهید

 

دقت کنید که برش را فقط در امتداد استخوان و به اندازه قطر آن ایجاد کنید و از طرف دیگر به گوشت ران آسیب نزنید

 

از دو طرف برش را ایجاد کنید و دو طرف استخوان را کاملا از گوشت جدا کنید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

سپس انتهای استخوان را با دست گرفته و از گوشت به طرف بیرون بکشید و سپس قسمتهای چسبیده به گوشت را با قیچی یا چاقو جدا نمایید

 

استخوان را از انتها جدا کنید و به سمت مخالف بکشید و انتهای دیگر را نیز کمی بکشید و گوشت اطراف آن را بگیرید

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

اطراف استخوان را به کمک قیچی بهتر می توانید خالی کنید ممکن است با چاقو کمی سخت تر باشد و به خوبی هم استخوان از گوشت جدا نشود

 

آموزش بی استخوان کردن ران مرغ با تصاویر

 

ران مرغ بدون استخوان خیلی سریع تر می پزد و حتی برای استفاده در سالاد هایی که در مواد اولیه آن مرغ گریل شده وجود دارد نیز می توان از ران گریل شده استفاده کرد

حتی در پخت ران مرغ در کنار انواع برنج یا پلو نیز می توان ران مرغ بدون استخوان را پخت که سریع تر مراحل پخت انجام شود

 


 

مقدار مواد مغذی در 100 گرم

  • چربی کل 4
  • چربی اشباع 1
  • چربی ترانس 0
  • کلسترل 85
  • سدیم 74
  • کربو هیدرات کل (فیبر غذای وقندها) 0
  • پروتئین 31

نظرات کاربران

نظر بدهید