ران گوساله وارداتی منجمد عمده
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§ران گوساله برزیلی منجمد | |
شرح مختصرمحصول §پس از کشتار وشستشوی گوشت دام مورد نظر به قطعات مختلف قطع بندی شده و هر قطعه به صورت جدا گانه بی خس (استخوان) میگردد و سپس به تیکه های حدود 1 تا 2 کیلو گرم قطع بندی شده وپس از سلفون شدن به تونل انجماد رفته و در درجه حرارت منفی 40 تا 60 درجه سانتی گراد منجمد و سپس در کارتن گذاشته شده وبه صورت تسمه کشی شده درب کارتن هارا بسته بندی میکنند ودر دمای منفی 18درجه سانتی گراد نگهداری شده وپس از رسیدن به حجم مورد سفارش تجار کشورمان به سمت کشورمان با کانتینر های مجهز به سردخانه با کشتی به ایران رسیده وپس از تخلیه برای ازمایشهای میکروب شناسی و انرژی اتمی به صورت نمونه به آزمایشگاه رفته ودرصورت سلامت و تائید دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران برای مصارف به سردخانه های درون شهری ارسال میگردد | |
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید محصولات گوساله به مدت 12 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده و در بعضی محصولات که امکان تکی سلفن شدن را ندارد به صورت 10 کیلویی یا بیست کیلویی ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با کامیونتهای مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد
|
محصولات مشابه
-
بغل را ن گوساله برزیل منجمدعمده
ناموجود -
سفید ران گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود -
گردن گوساله برزیلی منجمد عمده
ناموجود -
قلو گاه گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود -
مغز ران گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود -
فیله گوساله منجمد عمده
ناموجود -
راسته گوساله برزیلی منجمد عمده
ناموجود -
ران گوساله تازه عمده
ناموجود -
ماهیچه گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود
محصولات مرتبط
دیجی پروتئین
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 15.6
- آهن 20
- کلسترل 19
- انرژی 90
- چربی 16.3
- کالری 231
- کربوهیدرات 0
- امگا3 50
- امگا6 40
- فیبر 0
- آب 61.7
- چربی ترانس 45
نظرات کاربران