قلوگاه گوساله منجمد عمده
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§قلوگاه گوساله منجمد | |
شرح مختصرمحصول § این محصول از گوشت گوساله جوان با اسخوان از قسمت شکم یا دنده ها تهیه می شود پس از کشتار گوشت دام جداسازی شده و سپس بی استخوان میگرددو در تونلهای انجماد منفی 40 درجه سانتیگرد انجماد وسپس به سالنهای نگهداری در دمای منفی 18 درجه نگهداری وسپس برای مشتری ارسال میگردد | |
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید محصولات گوسفندی به مدت 9 ماه و محصولات گوساله به مدت 12 ماه یکسال در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با کامیونتهای مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد
|
محصولات مشابه
-
قلو گاه گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود -
خرده بدن گوساله منجمد عمده
ناموجود -
قلوگاه بدون استخوان گوسفندی تازه عمده
تماس بگیرید -
چرخکرده گوساله1کیلویی
ناموجود -
قلوگاه بی استخوان گوسفندی منجمد عمده
ناموجود -
قلوگاه گوساله با خرده منجمدعمده
تماس بگیرید -
قلوگاه با استخوان گوسفندی تازه عمده
تماس بگیرید -
سردست گوساله منجمد عمده
ناموجود -
قلوگاه بااستخوان گوساله تازه عمده
تماس بگیرید -
قلوگاه بی استخوان گوساله تازه عمده
تماس بگیرید
محصولات مرتبط
-
چرخکرده مخلوط 1 کیلویی
ناموجود -
قلوگاه گوساله برزیلی منجمددولتی
ناموجود -
خرده راسته گوسفندی تازه عمده
420000
410000 تومان -
قلو گاه گوساله برزیلی منجمدعمده
ناموجود -
گردن گوساله داخلی منجمد عمده
ناموجود -
خرده بدن گوساله منجمد عمده
ناموجود -
چرخ کرده مخلوط گوساله گوسفند منجمد عمده 800گرمی
ناموجود -
چرخکرده گوساله1کیلویی
ناموجود -
قلوگاه بی استخوان گوسفندی منجمد عمده
ناموجود -
چربی گوساله منجمد عمده
110000 تومان -
خردمرغ منجمد عمده
ناموجود
دیجی پروتئین
قلوهگاه
بخش قلوهگاه به رنگ آبی روشن.
گوشت قلوهگاه.
قُلوهگاه آن بخش از گوشت گاو و گوساله است که از زیر دندهها شروع میشود و تا ران ادامه دارد.
قلوهگاه شامل دندهها و ماهیچههای شکم و حول کمر بوده و حدود ۲۲ درصد از وزن لاشه را تشکیل میدهد و چون میزان چربی آن به نسبت بالاست، بیشتر مصارف صنعتی داشته و در فرآوردههای گوشتی مصرف میشود. البته از قلوهگاه برای مصرف گوشت به صورت چرخ کردن نیز استفاده زیادی میشود.
گوشت قلوهگاه دراز و تخت است و جنس آن به نسبت دیگر برشهای گوشت گاو و گوساله سفتتر است.
رابطه مصرف زیاد گوشت قرمز و نمک با سرطان
شفاآنلاین_تغذیه>سلامت>زیادهروی در مصرف نمک با افزایش احتمال بروز برخی سرطانها همراه است. پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا میشود.
به گزارش شفاآنلاین،دکتر اعظم السادات هاشمی آنکولوژیست با اشاره به عوامل تغذیهای که احتمال بروز سرطان را افزایش میدهند اظهارکرد: چربیها از جمله این مواد غذایی هستند، غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را افزایش میدهد.
وی افزود: اسیدهای چرب ترانس و اشباع (در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده، چیپس و...) خطرناکترین چربیها ستند. بنابراین سعی شود چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهایی دریایی، روغن کانولا، روغنهای گیاهی مایع مانند روغن کنجد، مغزها و روغن زیتون تامین شود.
دکتر هاشمی هشدار داد: زیادهروی در مصرف نمک با افزایش احتمال بروز برخی سرطانها همراه است.
وی مواد غذایی آلوده به افلاتوکسین را از دیگر عوامل مهم افزایش دهنده سرطانها دانست و عنوان کرد: مصرف غلات، حبوبات و مغزهای آلوده به افلاتوکسین (سموم تولید شده از کپک در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان میشوند.
این آنکولوژیست متذکرشد: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد.
دکتر هاشمی با اشاره به این که روشهای نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی می تواند نقش موثری در بروز و ایجاد سرطانها داشته باشد گفت: پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا میشود.
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
وسایل حمل و نقل گوشت
در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده میکنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیشبینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده میشود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانههای دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیونهای کانتینردار مجهز به دستگاههای سرد کننده که تا 30- درجه سانتیگراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده میشود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم میکنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده میشود. کشتیهای تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه میباشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگنهای سردخانهای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگنها قرار میگیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی میشود، استفاده میگردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد میسازد.
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 30.4
- آهن 1.2
- کلسترل 9.5
- انرژی 21.5
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران