چربی گوساله منجمد عمده
دیجی پروتئین
توضیحات :
بسته بندی : به صورت کارتنی و لیبل خورده میباشد
وزن : هرکارتن حدود 20 کیلو گرم بوده و برای فروش حداقل خرید 100 کیلوگرم در نظر گرفته شده است. قیمت فروش بسته به مقدار وزن خرید قابل مذاکره است
قیمت : قیمتهای درج شده در سایت برای حداقل فروش 100 کیلو در عمده فروشی میباشد
نام محصول:چربی گوساله منجمد عمده |
تاریخ محصول:از تاریخ تولید به مدت 6 ماه میباشد |
مواردمصرف :مصرف این محصول بیشتر در رستوران ها مراکز پخت و بعضی از قصابی ها میباشد |
بسته بندی :به صورت کارتنی و لیبل خورده بهمراه تاریخ ومکان تولید شده ومهر دامپزشکی میباشد |
حداقل سفارش:سفارش این محصول حداقل 500 کیلو بوده که جهت نمونه100 کیلو برای نمونه بازدید مشتری در نطر گرفته شده است |
ویژگی های مثبت:این محصول از نقاط مختلف بدن دام در هنگام تیکه شدن (پیاده سازی) ویا زمان بی استخوان کردن بدست می اید و برای مصرف از نوع بهترین روغن وبی ضرر ترین میباشد |
ویژگی های منفی:این محصول به جهت اینکه مقدار کمی از یک دام بدست میاید همیشه مورد احتیاج مراکز پخت میباشد و هیچ گاه به صورت دپوهای زیاد انبار نمیشود |
شرح محصول:این محصول از نقاط مختلف بدن دام در هنگام تیکه شدن (پیاده سازی) ویا زمان بی استخوان کردن بدست می اید و برای مصرف از نوع بهترین روغن وبی ضرر ترین میباشد |
روش ارسال محصول:با کامیونت های یخچال دار و در صورت نمونه با ـژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری میباشد |
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § | |
نام کامل محصول§ | |
شرح مختصرمحصول § | |
تاریخ مصرف محصول§ از زمان تولید محصولات گوسفندی به مدت 9 ماه و محصولات گوساله به مدت 12 ماه یکسال در دمای 18- درجه سانتی گراد تاریخ مصرف محصولات میباشد | |
بسته بندی محصول § بسته بندی این محصول به صورت تکی سلفن شده ودارای لیبل تاریخ تولید ومکان تولید داخل کارتن وکیوم ویا تسمه کشی عرضه میگردد | |
موارد مصرف محصول§برای تمامی مراکز پخت و آشپز خانه ها (کترینگ تهیه غذا) رستوران باغ تالار ودر بعضی موارد ادارجات دولتی وخصوصی برای افراد تحت حمایتشان و هتلهای*5 میباشد | |
ویژگیهای محصول § از ویزگیهای این محصول به کیفیت و ضمانت مرجوعی آن میتوان اشاره کرد | |
روش ارسال محصول§ روش ارسال محصول بسته به مقداروزن سفارش محصول با کامیونتهای مجهز به یخچالهای ویا در صورت سفارش نمونه حداقلی پس از هماهنگی های لازم با مشتری با آژانس ارسال میگردد و هزینه آن بعهده مشتری محترم میباشد
|
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
دیجی پروتئین
مصرف چربی پیه گاو به هیچ وجه توصیه نمیشود
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی گفت: چربی پیه گاو سرشار از کلسترول بوده و در کشوری که بعد از تصادفات رانندگی بیشترین مرگ و میر را بیماریهای قلب و عروقی به خود اختصاص داده، به استفاده از این ماده غذایی توصیه نمیشود.
جابر سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، افزود: در اطراف قسمتهای مختلف بدن گاو چربیهای خاصی شکل میگیرد که به آنها پیه گفته میشود.
وی اظهار کرد: این روغن آن چنان لطیف است که در دمای پایین وقتی سرد است هم خیلی دیر سفت میشود و با اندک حرارتی آب میشود و از طرف دیگر به طور غیرقابل مقایسهای بدونبو است و خیلی بوی کمی دارد.
سلیمانی ادامه داد: مصرف چربی گاو به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع توصیه نمی شود، اما ذوب کردن آن و استفاده متعادل از قسمت ذوب شده که تالو نامیده می شود، می تواند مفید باشد.
کارشناس صنایع غذایی و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی یادآور شد: باید این پیه ها در صنعت صابون سازی صابون های ارزان قیمت مورد استفاده قرار گیرد.
وی، روغن تهیه شده از پیه گاو را باارزش دانست و افزود: در بیماریهای فشارخون و چربیخون این روغن باارزش، بخش مهمی از درمان به شمار میرود و نه تنها ضرری ندارد، بلکه چربیهای مضر را از بدن خارج میکند.
سلیمانی با اشاره به ضرورت مخلوط کردن این روغن با روغن زیتون تاکیدکرد: استفاده از این روغن به عنوان روغن معمول بسیار خوب است و تنها نکتهای که باید رعایت شود این است که در سرما با مقداری روغن زیتون مخلوط شود تا ماسیده نشود.
روغن شَحم گاو به روغن چربی اطراف قلوهگاه گاو اطلاق میگردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب میشود. در اطراف قسمتهای مختلف بدن گاو چربیهای خاصی شکل میگیرد که به آنها «پیه» یا «پی» گفته میشود. در طب سنتی ایران و در طب اسلامی به خوردن روغنهایی که منشأ حیوانی دارند مثل روغن پیه بسیار تأکید و سفارش شده است و در میان پیهها، پیهی قلوهگاه چون از لطافت بیشتری برخوردار است همواره مطلوبتر بوده و از اهمیّت خاصی برخوردار است.
از جمله خواصی که برای روغن پیهی قلوهگاه گاو گفته شده، آب کردن چربیهای زیر شکم، رشد عضلانی بدن، تناسب اندام، منبع تولید انرژی و توان بسیار عالی و تقویت کننده بسیار مؤثر سیستم دفاعی بدن است.
همچنین در احادیث و روایات ائمه اطهار سفارشات فراوانی درباره مصرف روغن شحم گاو آمده است. تاکیدات روایات در این باره به قدری جالب و خیره کننده هستند که انسان نمیتواند از آنها به راحتی بگذرد و آنها را نادیده بگیرد. در روایتی از امام علی علیه السلام اینگونه سوال شد که آن شحم (چربی) که به اندازه آن بیماری از بدن خارج میشود کدام است؟ و امام علیه السلام جواب میدهند : آن شحم (پی) گاو است. در روایت معروفی از پیامبر (ص) اینگونه آمده که : گاو گوشتش مرض، شیرش شفا و شحمش دوا است. (طبّ النبی، ص۲۷) که منظور از شحم بنا بر گفتههای مذکور همان چربی اطراف گوشت گاو میباشد.
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
وسایل حمل و نقل گوشت
در تجارت (خارجی و داخلی) و به شکل صنعتی و امور پشتیبانی نیروهای مسلح کشورها غالباً ، از گوشت منجمد استفاده میکنند و در صورتی که مسافت کم باشد و در صورت پیشبینی تجهیزات مناسب برای امور فوق، از گوشت غیر منجمد نیز استفاده میشود. در هر دو صورت، وسایل حمل و نقل باید مجهز به سردخانههای دارای تجهیزات کنترلی دما و رطوبت باشند. معمولاً برای حمل و نقل گوشت از کامیونهای کانتینردار مجهز به دستگاههای سرد کننده که تا 30- درجه سانتیگراد قدرت سردکنندگی دارند، استفاده میشود. اما عملاً دستگاه را روی دمای 20- درجه تنظیم میکنند. به تناسب وضعیت جغرافیایی، مسافت و امکانات موجود از وسایلی مانند هواپیما، کشتی و قطار نیز استفاده میشود. کشتیهای تجاری مخصوص، دارای امکانات تولید برق برای روشن نگهداشتن دستگاه سرد کننده بوده و مجهز به سردخانه میباشند. قطار مخصوص حمل مواد منجمد در واقع مجهز به واگنهای سردخانهای است که مواد غذایی منجمد و غیر منجمد برای حمل، در این واگنها قرار میگیرند. اما هواپیماهای مخصوص ترابری در حقیقت فاقد سردخانه هستند و برای انتقال سریع مواد غذایی منجمد و سرد در مدت زمان کوتاه در مواقعی که استفاده از امکانات دیگر یا مقرون به صرفه نیست و یا خیلی طولانی میشود، استفاده میگردد. مثلاً انتقال گوشت از مرکز کشور (تهران) به جزیره کیش. البته این کار اگر با دقت و سرعت انجام نشود حتماً به کیفیت گوشت آسیب وارد میسازد.
مواد اصلی دنبه گوسفند حالت طبیعی
- انرژی ( کالری ) 902.00 کیلوکالری
- کربوهیدرات 0.00 گرم
- پروتئین 0.00 گرم
- چربی 100.00 گرم
- آب 0.00 گرم
- فیبر 0.00 گرم
- قند 0.00 گرم
- کلسترول 102.00 میلی گرم
ویتامین های دنبه گوسفند حالت طبیعی
- ویتامین A 0.00 میکروگرم
- ویتامین D 0.70 میکروگرم
- ویتامین E 2.80 میلی گرم
- ویتامین K 0.00 میکروگرم
- ویتامین C 0.00 میلی گرم
- تیامین (B1) 0.00 میلی گرم
- ریبوفلاوین (B2) 0.00 میلی گرم
- نیاسین (B3) 0.00 میلی گرم
- کولین (B4) 79.80میلی گرم
- پانتوتنیک اسید (B5) 0.00 میلی گرم
- ویتامین B6 0.00 میلی گرم
- فولات (B9) 0.00میکروگرم
- ویتامین B12 0.00 میلی گرم
مواد معدنی دنبه گوسفند حالت طبیعی
- کلسیم 0.00 میلی گرم
- آهن 0.00 میلی گرم
- منیزیم 0.00 میلی گرم
- فسفر 0.00 میلی گرم
- پتاسیم 0.00 میلی گرم
- سدیم 0.00 میلی گرم
- روی 0.00 میلی گرم
- مس 0.00 میلی گرم
- منگنز 0.00 میلی گرم
- سلنیم 0.20 میکروگرم
نظرات کاربران