سفید ران گوساله برزیلی منجمدعمده
-
§ توضیحات دیجی پروتئین راجع به محصول § نام کامل محصول§ نام محصول:سفید ران گوساله برزیل منجمد عمده تاریخ محصول:از تاریخ تولید به مدت یک سال (12 ماه) میباشد مواردمصرف :تما می مراکز طبخ غذا رستوران ها تالار ها تهیه غذا (کترینگ) آشپزخان های دولتی وخصوصی و خانوار بسته بندی :نوع ببسته بندی این محصول به صورت تکی استرج ودارای لیبل و در کارتن به تعداد تقریبی 10 تا 15 تیکه به همراه لیبل روی کارتن تاریخ تولید و مکان آن میباشد حداقل سفارش:برای این محصول حداقل 1000 کیلو گرم در نظر گرفته شده که به صورت نمونه حداقلی برای بار اول 100 کیلو میباشد ویژگی های مثبت:این محصول به جهت جایگاه آن در ران گوساله همتراز با راسته میباشد ونسبت به کیفیت قیمت مناسبی را دارا میباشد ویژگی های منفی:ویژگی منفی آن عدم وجود همیشگی در بازار میباشد شرح محصول:این محصول از گوشت سفید ران گوساله یا قسمت انتهای ران (گرد ران ) میباشد روش ارسال محصول:با کامیونت های دارای یخچال و در صورت سفارش نمونه حداقلی توسط خود مشتری یا با آژانس ارسال وهزینه آن از مشتری اخذ میگردد
لازم به ذکر است که قیمت های درج شده در سایت و حداقل فروش برای این محصول (1000 کیلوگرم )میباشد اما برای نمونه به صورت حداقل 100 کیلو در نظر گرفته شده است که بعد از هماهنگی با شماره ذیل ارسال میگردد
در صورت امکان یک روز قبل با مسئول فروش آقای شاهین به شماره تماس 09361213118 هماهنگیهای لازم را بعمل آورید
با تشکر بازرگانی دیجی پروتئین
محصولات مشابه
محصولات مرتبط
دیجی پروتئین
اصول و موازین بهداشتی نگهداری و حمل و نقل گوشت قرمز
در کشتارگاه لاشههای گوشت پس از بازرسی و تأیید سلامت توسط دامپزشک، بنا بر سیاستهای نگهداری، توزیع و بازار مسیرهای ذیل را طی کنند:
به تونل سرد 15+ درجه سانتیگراد منتقل میشوند تا مرحلة جمود نعشی (1) را طی نمایند و سپس لاشهها را به تونل انجماد برده و در دمای 35- درجه سانتیگراد منجمد میکنند. لاشههای گوسفند به صورت کامـــــــل و لاشههای گاو به صـــــورت لاشه و یا پس از انجماد با پلاستیک (پلیاتیلن) پوشانده (2) و توسط کامیونهای یخچالدار به مراکز فـــــــــــــروش و یا سردخانههــای مخصوص نگهداری گوشت منجمد منتقل میکنند.
گاهی لاشههای گوشت بدون این که راهی تونل انجماد شوند، به صورت غیر منجمد (گوشت تازه) توسط کامیونهای مخصوص حمل گوشت اصطلاحاً به صورت گوشت گرم به خرده فروشیها و مراکز مصرف منتقل میشوند. دمای داخل کانتینر این کامیونها میبایست برای حمل گوشتهای تازه و گرم تا حداکثر 7 درجه سانتیگراد باشد (1) انتخاب دماهای مذکور برای داخل کانتینر بستگی به مسافت کشتارگاه تا مراکز توزیع و مصرف و دمای محیط دارد. یعنی با افزایش دمای محیط و طول مسیر، دمای کانتینر باید کاهش بیشتری پیدا کند (1،2).
روش دیگر توزیع گوشت، توزیع آن به صورت تازه و قطعهبندی شده میباشد. در این حالت، لاشههای گوشت را قطعهبندی کرده و پس از استخوان گیری (3) در سالن مخصوص، قطعات گوشت ران، سر دست، قلوهگاه و ... را به طور مجزا در ظروف 1 تا 2 کیلوگرمی بستهبندی کرده و در دمای 1- تا 2 درجه سانتیگراد به فروشگاهها و دیگر مراکز فروش و مصرف منتقل میکنند. این بستهها باید در سبدهای بزرگ پلاستیکی قرار گیرند تا به پوشش آنها آسیبی وارد نشود و حمل و نقل و بارگیری و تخلیه آنها در محل بارگیری و تخلیه به آسانی صورت گیرد. در صورتی که دمای حمل و نقل و نگهداری این گوشتها 1- تا 1+ باشد مدت نگهداری به 15 روز نیز میرسد. این مدت برای گوشت چرخ کرده 5 تا 7 روز میباشد (3،2).
روش دیگر توزیع گوشت این است که پس از قطعهبندی و استخوانگیری قطعات گوشت در داخل پوشش پلاستیکی که آن هم در داخل کارتن (به عنوان بستهبندی ثانویه) قرار گرفته، جای داده میشود. پس از آن کارتنهای حاوی گوشت در تونل انجماد قرار گرفته و محتویات آن منجمد میشوند. پس از انجماد گوشتهای کارتنی توسط کامیونهای یخچالدار در دمای 20- یا 18- به مراکز نگهداری، فروش و مصرف حمل میشوند. برای انجماد گوشتهای کارتن شده روش مناسب استفاده از صفحات سرد کننده میباشد که در آن میزان تماس صفحات و ضریب انتقال حرارت در صفحات فلزی سرد کننده بسیار بیشتر از جریان هوای سرد میباشد.
گاهی ممکن است لاشههای گوشت در سالن مجاور کشتارگاه قطعهبندی و بستهبندی نشده و به مراکز دیگری منتقل و سپس عملیات استخوانگیری، بستهبندی و انجماد بر روی گوشت صورت گیرد. در این صورت تا حد امکان باید کامیونهای مخصوص حمل گوشت از پایینترین دمـا (1- درجه سانتیگراد) برای حمل لاشههای گوشت تازه استفاده کنند.
و
مقایسه مواد مغذی در 100 گرم
- پروتئین 33.9
- آهن 1.2
- کلسترل 124
- انرژی 225
- چربی 9.4
- کالری 217
- کربوهیدرات 0
- امگا3 0/05
- امگا6 0/33
- فیبر 0
- آب %61
- چربی ترانس 0/37
نظرات کاربران