کرفس پلو
طرز تهیه کرفس پلو خوشمزه و مجلسی
برای پخت کرفس پلو ابتدا برنج از چند ساعت قبل با مقدار نمک خیس کنید. همان طور که می دانید این برنج خیس خورده، روند پخت غذا را سریع و راحت می کند. گذشته از همه این موارد چنین برنجی به مراتب طعمی فوق العاده به غذا می دهد و مزه دارتر است.
برای ادامه کار مقداری روغن در تابه بریزید. پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کنید. منتظر بمانید تا روغن کمی داغ شود و پیاز را به آن اضافه کنید. پیاز را به خوبی در روغن تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود.
حالا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و آن را کمی در روغن تفت دهید تا رنگش تغییر کند. فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و نمک را در همین مرحله از طرز تهیه کرفس پلو اضافه کنید تا گوشت مزه دار شود. اگر تمایل دارید غذا خوش رنگ تر شود، در همین مرحله یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده را اضافه کنید.
حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات رسیده است. کرفس خرد شده را به همراه نعنا و جعفری خرد شده به مخلوط مواد اضافه کنید. در ادامه همه مواد را با هم تفت دهید. به جای جعفری می توانید از گشنیز استفاده کنید. وقتی کمی از آب بافت کرفس تبخیر شد، زیر شعله را خاموش کنید و آن را کنار بگذارید.
برنج خیس خورده را به قابلمه آب در حال جوش اضافه کنید. نمکش را اندازه کنید و آن گاه اجازه دهید 10 تا 12 دقیقه برنج نیم پز شود. برنج را آبکش کرده و مقداری روغن کف قابلمه بریزید. برنج را به صورت کاملا یکنواخت در قابلمه بریزید.
یک لایه از مواد گوشتی و کرفس را روی برنج بریزید. آن گاه یک لایه برنج بریزید و پخش کنید. مخلوط مواد را دوباره روی برنج بریزید و آن گاه برنج بریزید. تا پایان مواد این کار را تکرار کنید.
درب قابلمه را قرار دهید و شعله را ملایم کنید. منتظر بمانید تا برنج دم بکشد. طرز تهیه کرفس پلو در همین مرحله به اتمام رسیده است.
در این مدت انتظار، سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک برش دهید و سرخ کنید. بعد از آماده شدن غذا، سیب زمینی های خوشمزه را نیز می توانید در کنار غذا نوش جان بفرمایید.
امیدواریم طرز تهیه کرفس پلو اشتیاق لازم را در شما برای امتحان مجدد کرفس پلو به وجود آورده باشد. شما عزیزان با مراجعه به اطلاعات آشپزی انواع دیگر آشپزی را تست فرمائید
digiprotein.ir